látogató számláló

[SDCC 2019]: Így fest a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisa

Lezajlott a Marvel Studios prezentációja a Comic-Conon. Lássuk, mivel várnak minket 2020-ban és 2021-ben a nagy vásznon és a kis képernyőn.


[SDCC 2019]: Watchmen - Comic-Con trailer

Októberben indul az HBO új saját gyártású sorozata, a Damon Lindelof gondozásában készülő Watchmen.


Bejelentették a Halloween folytatását. Rögtön kettőt is!


[SDCC 2019]: Érkezett egy videó a Terminator: Sötét végzet kulisszái mögül

Tegnap mutattunk Nektek egy új plakátot, illetve néhány új infóval is szolgáltunk, az éjszaka folyamán pedig még egy rövid werkvideót is feltöltött a Paramount. Íme: terminator_sdcc2019_maxresdefault.png


Mulan (2020) - magyar előzetes + plakát

Az elismert rendező, Niki Caro kelti most életre Kína legendás harcosának történetét a Disney Mulan című filmjében. A rettenthetetlen fiatal lány mindent kockára tesz a családjáért és hazájáért, így válik belőle az egyik legnagyobb harcos, aki valaha született Kínában.

Tervezett hazai bemutató: 2020. március 26. 2020. július 23. 2020. augusztus 20. 2020. szeptember 10. mulan_2020_1912.png


Macskák (Cats) - trailer + plakát

Bár péntekre ígérték, mégis ma érkezett meg a Macskák c. musical filmváltozatának első előzetese. A film valódi - túlméretezett - díszletek között forgott (erről láthattok is egy videót a bejegyzésben), a szereplők pedig CGI segítségével kaptak bizarr, macskaszerű kinézetet.

Tom Hooper (A király beszéde, A nyomorultak) filmjének főbb szereplői Taylor Swift, Idris Elba, Ian McKellen, James Corden, Jennifer Hudson, Jason Derulo, Rebel Wilson, Francesca Hayward és Judi Dench.
Tervezett hazai bemutató: 2019. december 19. cats_maxresdefault.png


[SDCC 2019]: Top Gun: Maverick - trailer + magyar előzetes + plakát

2020. július 16-án érkezik a hazai mozikba az 1986-ban bemutatott Top Gun folytatása, a Top Gun: Maverick. A főszerepben ismét Tom Cruise, a rendezői székben pedig Joseph Kosinski (Tron: Örökség, Feledés).

update: A stúdió a koronavírus-járvány miatt decemberre halasztotta a premiert.

Tervezett hazai bemutató: 2020. július 16. 2020. december 25. 2021. július 8. top_gun_maverick_maxresdefault.png


[SDCC 2019]: Terminator: Sötét végzet (Terminator: Dark Fate) - plakát

Elindult az idei Comic-Con San Diegóban, amelynek köszönhetően már láthattátok az AZ - Második fejezet végső előzetesét és új plakátját, a The SpongeBob Movie: It's a Wonderful Sponge plakátját, valamint a Jay and Silent Bob Reboot korhatáros előzetesét.

Ezeken felül az új Terminátor-film mai paneljén - amelyen előzetest nem mutattak be, csupán néhány jelenetet - kiderült egy-két új infó a műről. Megtudtuk, hogy a Terminator: Sötét végzet R besorolású lesz - Tim Miller rendező bevallása szerint egyrészt azért, mert a rajongók ezt akarják, másrészt mert egy Terminátor-filmnek szerinte is korhatárosnak kell lennie.
Az is kiderült, hogy Schwarzenegger egy Carl nevű T-800-ast alakít - akit Sarah Connor nem hajlandó így hívni -, James Cameron pedig bejelentette egy videóüzenet formájában, hogy Edward Furlong visszatér, mint elrettentő példa John Connor. És van egy új plakát is:


Jay and Silent Bob Reboot - red band trailer

Jay és néma Bob új filmje 2019. október 15-én mutatkozik be az amerikai mozikban. jay_silentbob_reboot.png


Ad Astra - Út a csillagokba (Ad Astra) - 2. trailer + plakátok

Roy McBride asztronauta a Naprendszer peremvidékére utazik, hogy megtalálja eltűnt édesapját és a végére járjon egy bolygónkat fenyegető rejtélynek. Küldetése során olyan titkokra derít fényt, amik megkérdőjelezik az emberi lét természetét és helyünket a kozmoszban.

Tervezett hazai bemutató: 2019. szeptember 19. ad_astra_maxresdefault2.png


AZ - Második fejezet (It: Chapter Two) - végső trailer + plakát

Megérkezett a 2017-es AZ várva várt folytatásának második és egyben végső előzetese, illetve egy új plakátot is kapott a film.
Hazai bemutató: 2019. szeptember 5. it2_pic01.png


Bontonfilm: 2019. augusztusi megjelenések

Íme a Bontonfilm augusztusi DVD/BD kínálata.


Az oroszlánkirály (The Lion King) - a magyar hangok

Jon Favreau rendező és a Disney filmje, AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik. Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Ám nem mindenki örvend az új oroszlánkölyöknek. Zordon, Mufasa fivére elveszítette helyét a trón várományosaként, így tervet sző. A Büszke Birtokért folytatott harcot árulás és tragédia szegélyezi, Simba pedig kénytelen száműzetésbe vonulni. Két újonnan lelt barát segítségével kell majd eligazodnia a felnőtté válás útján, s végül visszafoglalnia, ami törvényesen megilleti.

Az úttörő filmkészítési technológiát alkalmazó AZ OROSZLÁNKIRÁLY a hőn szeretett figurákat teljesen új módon vonultatja fel.


Demóna: A sötétség úrnője (Maleficent: Mistress of Evil) - 2. magyar előzetes

A fantasy-kalandfilm néhány évvel a Demóna eseményei után játszódik. Akkor a közönség megtudhatta, miként keményedett meg a szíve a Disney hírhedt gonosztevőjének, ami egy csecsemő, a kis Auróra hercegnő megátkozásához is vezetett. A második részben sokrétű kapcsolatuk tovább mélyül; új szövetségeket kötnek és új ellenségekkel veszik fel a harcot, hogy megvédjék közös birodalmukat és a csodálatos lényeket, akik lakják.

Hazai bemutató: 2019. október 17. demona2_720_2.png


Jumanji: A következő szint (Jumanji: The Next Level) - magyar előzetes

Megérkezett a harmadik Jumanji-film magyar előzetese. A visszatérők: Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan, Kevin Hart, Alex Wolff, Madison Iseman, Ser'Darius Blain, Morgan Turner, Nick Jonas, Colin Hanks és Rhys Darby. Az újoncok: Danny DeVito, Danny Glover, Awkwafina és Dania Ramirez.
A rendezői székben ismét Jake Kasdan, az operatőr pedig Pados Gyula.
Tervezett hazai bemutató: 2019. december 12. jumanjinextlevel_720.png


Jó srácok (Good Boys) - a magyar hangok

Mennyire alakulhat rosszul egy nap?

Amikor meghívják élete első csókbulijába, a 12 éves Max bepánikol, mert nem tudja, hogy kell csókolózni. Valami útmutatásra szomjazva Max és a legjobb barátai, Thor és Lucas úgy döntenek, hogy bevetik Max apjának drónját – amihez Maxnek tilos hozzányúlnia –, és kilesik a szomszédban smároló tinédzser párt.

Ám amikor a dolog bődületesen rosszra fordul, a drón tönkre megy, márpedig muszáj kicserélni, mielőtt Max apja hazaér a munkából. A srácok kétségbeesésükben ellógnak a suliból, és belevágnak eposzba illően gigászian rossz döntésekkel tarkított odüsszeiájukba, melyben véletlenül ellopott drogtól kezdve paintball csatán át a zsaruk és félelmetes tinilányok elől való menekülésig van minden, ami egy ilyen fergeteges vígjátékhoz kell.

Kritikánkat a filmről itt találod.


Halálos iramban: Hobbs & Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) - a magyar hangok

Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, miközben próbálták lenyomni a másikat.

Ám amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista (Idris Elba) megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget - és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI6 ügynököt (Vanessa Kirby, The Crown), aki történetesen Shaw húga - a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb. 


Pro Video: 2019. augusztusi megjelenések

Íme a Pro Video/Cinemix augusztusi DVD/BD kínálata.


King's Man: A kezdetek (The King's Man) - teaser trailer + plakát

Szereplők: Gemma Arterton, Matthew Goode, Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes, Tom Hollander, Djimon Hounsou, Harris DickinsonStanley Tucci, Rhys Ifans, Daniel Brühl és Charles Dance.
A rendezői székben ismét Matthew Vaughn.
Hazai bemutató: 2020. február 13. 2020. szeptember 17. 2021. február 25. 2021. február 11. kings_man_maxresdefault.png


süti beállítások módosítása