látogató számláló

Álom doktor (Doctor Sleep) - végső trailer

A ragyogás nem múlik el. A kisfiú, aki túlélte mindazt, amit apja művelt vele és családjával a magányos Szépkilátás Hotelben, felnőtt – de viseli az egykori traumák nyomát. Miután nagy nehezen kiverekszi magát az alkoholizmusból, egy hospice-házban talál munkát, ahol halálukra váló ápoltjai Álom doktornak becézik.
Danny Torrance (Ewan McGregor) tudja magáról, hogy különleges erők laknak benne. És ezek akkor támadnak fel, amikor találkozik egy lánnyal, aki az övéhez hasonló képességgel rendelkezik, csak sokkal erősebbel.
És a régi szellemek és a régi félelmek visszatérnek. A ragyogás erősebb, mint valaha...

Stephen King végre megírta kultikus regénye, A ragyogás folytatását, amely még szerinte is „túl félelmetes” lett.  A filmváltozat világsztárokat vet be, és szintén nem takarékoskodik a rémülettel.

Hazai bemutató: 2019. november 7. doctorsleep_maxresdefault_2.png


Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) - kedvcsináló

Elnézést, hogy a film eredeti címét - Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) - már nem írtam bele a poszt címébe, de mindennek van határa...
Hazai bemutató: 2020. február. birdsofprey_maxresdefault.png


Star Wars: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker) - magyar plakátok

A D23 Expón bemutatott kedvcsinálót itt nézhetitek meg.


Jojo Nyuszi (Jojo Rabbit) - trailer + plakátok

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál, majd pedig 2019. október 18-án érkezik az amerikai mozikba Taika Waititi (Thor: Ragnarök, Hétköznapi vámpírok, Vademberek hajszája) gyűlöletellenes szatírája, melynek középpontjában Jojo Betzler, a náci Németországban élő kisfiú áll, aki a képzeletbeli barátja, Adolf Hitler (sajátosan elképzelt változatának) segítségével próbálja könnyebbé tenni önmaga számára a mindennapokat...

A főbb szerepekben Roman Griffin Davis, Taika Waititi, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Rebel Wilson, Stephen Merchant, Alfie Allen és Thomasin McKenzie látható.
A hazai bemutató dátuma egyelőre ismeretlen, de lesz!  jojo_rabbit_maxresdefault.png


Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life) - trailer + magyar előzetes

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig az életközépi válsága mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét. És ez az albán valami különlegeset ígér nekik – és Miami újra a feje tetejére áll.

A gyors, vicces, akciódús filmek műfajteremtő alapdarabjának harmadik részét régóta várják a mozirajongók. Most az eredeti főszereplők és az eredeti alkotók együtt garantálják, hogy az új Bad Boys lesz olyan vagány, mint az eddigiek voltak!

Hazai bemutató: 2020. január 16. badboys3_720.png


Joker - a magyar hangok

A tömegben is magányos Arthur Fleck emberi kapcsolatot keres. Miközben Gotham graffitikkel tarkított utcáit rója, két maszkot is visel: az egyiket a munkájához, hiszen bohócként dolgozik. A másikat viszont nem tudja lemosni – azt azért öltötte magára, hogy be tudjon illeszkedni a világba. De amikor kamaszok zaklatják az utcán, belekötnek a metrón vagy egyszerűen csak a többi bohóc szórakozik vele, még jobban eltávolodik a környezetétől. Fokozatosan magába szippantja az elképesztő és rémisztő mélység, ahonnan már nincs visszaút. Vagy jobb lenne, ha nem volna.

Todd Phillips rendező, társ-forgatókönyvíró és producer Joker című filmje a DC univerzum hírhedt rosszfiújáról szól, aki Gotham városában keresi a helyét. Arthur egyik rossz döntést hozza a másik után, az események megállíthatatlan láncreakcióját indítva el.

Kritikánk a filmről itt olvasható.


AZ - Második fejezet (It: Chapter Two) - a magyar hangok

A Vesztesek Klubja legyőzte a kísérteties Pennywise bohócot, túlélte a felfoghatatlan kalandot, tagjai szétszóródtak – felnőttek. De mindannyian tudják, hogy nem hagyhatják maguk mögött a múltjukat. Hiába győzték le a gonoszt, ha az elpusztíthatatlan…
27 évvel később egy telefonhívás ébreszti mindannyiukat: Derryből keresik őket. Újrakezdődtek a megmagyarázhatatlan eltűnések, a kisváros utcáit és házait ismét hatalmába keríti a rettegés.
A Vesztesek hűek egykori fogadalmukhoz: hazamennek, hogy újra szembenézzenek a lisztes képű, festett arcú, kacsázó léptű borzalommal.

Az AZ minden idők legsikeresebb horrorfilmje lett.
A folytatás ismét Stephen King regénye alapján, az első rész összes közreműködőjével készült:
Jön a horrorfilmek királya!


süti beállítások módosítása