látogató számláló

Az aszfalt királyai (Ford v Ferrari) - 2. magyar előzetes + plakát

Az Oscar-díjas Matt Damon és Christian Bale a főszereplői az igaz történet alapján készült filmnek, melyben a látnoki erővel bíró autótervező, Carroll Shelby (Damon) és a vakmerő, brit születésű autóversenyző, Ken Miles (Bale) együtt küzdenek meg a vállalati beavatkozással, a fizika törvényeivel és saját démonjaikkal, hogy megépíthessenek egy forradalmi versenyautót a Ford Motor Companynek, amivel legyőzhetik Enzo Ferrari autóit az 1966-os Le Mans-i 24 órás versenyen.

Hazai bemutató: 2019. november 14. fordvferrari_720_3.png


Demóna: A sötétség úrnője (Maleficent: Mistress of Evil) - a magyar hangok

Gondtalanul teltek az évek Demóna és Auróra számára. A szívfájdalom, bosszú és végül szeretet nyomán kialakult kapcsolatuk elmélyült. Ám az emberek és tündérek közötti gyűlölködés változatlanul fennáll. Auróra közelgő esküvője Fülöp herceggel ünneplésre szolgáltat okot Ulstead királyságában és a közeli Múriában, hiszen a két világ is egyesülhet a friggyel. Egy nem várt találkozás azonban új, nagy hatalmú szövetségessel ismerteti meg Demónát, aki eltávolodik Aurórától, s így a keresztanya és keresztlánya a Nagy Háború ellentétes oldalán találják magukat, ami próbára teszi családi összetartozásukba vetett hitüket.

A 2014-es világsiker, a DEMÓNA folytatásában Demóna és keresztlánya, Auróra kénytelenek átgondolni a köztük lévő köteléket, midőn egy közelgő esküvő kérdése, váratlan szövetségesek felbukkanása és sötét erők munkálkodása más-más útra tereli őket.


Pro Video: 2019. novemberi megjelenések

Íme a Pro Video/Cinemix novemberi DVD/BD kínálata.


Dínó király - Út a tűzhegyre (Dino King: Journey to Fire Mountain) - magyar előzetes

Foltos, a harcias tarboszaurus és fia Junior, egy hatalmas csatában veszítették el családjukat. Most járják a vidéket élelmet, kalandot és megnyugvást keresve.
Apja óvó felügyelete mellett a kis Junior egészséges, erős dinoszaurusszá serdült.
Miután Juniort váratlanul elrabolják, Foltos azonnal a nyomába ered, a világ végére is kész elmenni, hogy megtalálja a fiút. Útközben ellenségekkel és barátokkal is összehozza a sors...

Hazai bemutató: 2019. november 28. dino_kiraly_maxresdefault.png


Zombieland - A második lövés (Zombieland: Double Tap) - a magyar hangok

A zombiapokalipszist is meg lehet szokni. A négy túlélő, Columbus, Tallahasse, Wichita és Little Rock számára is hétköznapivá váltak az élőhalottak támadásai, a harc és a vér. A Fehér Házból kiköltöznek Amerika középső vidékére: de hamarosan megbánják a döntésüket. Nemcsak túlélőkkel találkoznak, hanem a zombik új fajával is: szupererős és szuperfurcsa lényekkel…

Éppen tíz évvel ezelőtt mutatták be a Zombielandet. Azóta mind a négy főszereplőt jelölték Oscarra (Emma Stone meg is kapta a díjat), és újra mindannyian visszatérnek a kísérteties humorú, vagány és fantáziadús film folytatására.


Susi és Tekergő (Lady and the Tramp) - 2. trailer

November 12-én indul a banzáj a Disney+-on (az Egyesült Államokban). Ekkor válik elérhetővé többek közt a Susi és Tekergő élőszereplős változata is, amely elsősorban nem CGI állatokkal árasztja el a képernyőt, hanem csak CGI mimikával és szájmozgással (vö. Babe).


Ezekkel a címekkel indul a Disney+

A Disney közzétette, hogy mely filmek/sorozatok/műsorok lesznek megtalálhatók első körben az Egyesült Államokban november 12-én induló streaming-szolgáltatásukban. A videóban - akárcsak az alatta levő listában - évszám szerinti sorrendben kerülnek bemutatásra az alkotások, amelyekből egy-egy részletet is mutatnak.


süti beállítások módosítása