látogató számláló

Mindenkiből lehet hős (We Can Be Heroes) - szinkronizált előzetes + plakátok

Mint azt nemrég mi is megírtuk – és egy teaserrel bizonyítottuk –, Robert Rodríguez elkészítette a Cápasrác és Lávalány kalandjai régóta várt folytatását.
Sajnos mindannyiunk legnagyobb bánatára Taylor Lautner nem tér vissza Cápasrác szerepében (az ő helyét Jeffrey J. Dashnaw vette át), a másik Taylor, Taylor Dooley viszont újra itt van, mint Lávalány. Valamint itt van még Pedro Pascal, no meg egy rakás kölyök, hiszen amikor földönkívüliek rabolják el a Föld szuperhőseit, a gyerekeiknek kell összefogniuk, hogy megmentsék szüleiket, és persze a világot.
További szereplők: Priyanka Chopra, Christian Slater, Boyd Holbrook és Christopher McDonald. we_can_be_heroes_maxresdefault_2.png

A film a korábban bejelentett 2021. január 1. helyett már 2020. december 25-től megtekinthető lesz.

Amikor idegen támadók elrabolják a Föld szuperhőseit, gyerekeiket biztonságos helyre menekíti a kormány. De az éles eszű tinit, Missy Morenot (Yaya Gosselin) semmi nem állíthatja meg, hogy megmentse szuperhős apját, Marcus Morenot (Pedro Pascal). Missy a többi szupergyerekkel közösen próbál elmenekülni a titokzatos kormányzati bébiszitter, Ms. Granada (Priyanka Chopra Jonas) vigyázó szemei elől. Ahhoz, hogy megmentsék a szüleiket, közös munkával és egyéni szupererejüket - nyúlékonyságot, időszabályozást, jövőbelátást - kihasználva egy eddig nem látott erejű csapatot alkotnak. A szeretettel és akciójelenetekkel gazdagon megtűzdelt film, a MINDENKIBŐL LEHET HŐS rendezője Robert Rodriguez (KÉMKÖLYKÖK, CÁPASRÁC ÉS LÁVALÁNY KALANDJAI), szereplői Boyd Holbrook, Christian Slater, Chris McDonald és Adriana Barraza.


süti beállítások módosítása