látogató számláló

Éjszaka a házban (The Night House) - magyar előzetes + plakátok

A férje váratlan halála felett napirendre térni képtelen fiatal nő egyedül él a tóparti házban, amit a férfi épített. Beth igyekezete, hogy lelkileg ép maradjon, hiábavalónak bizonyul, amikor rémálmok törnek rá. Felkavaró látomásaiban a házban ólálkodó kísérteties jelenlét őt szólítja. Barátai tanácsa ellenére Beth kutakodni kezd néhai férje holmijai között, abban bízva, hogy válaszokra lel. A titkok, amiket feltár, egyszerre különösek és ijesztőek – ám ez sem tántorítja el attól, hogy megoldja a rejtélyt.

Tervezett hazai bemutató: 2021. augusztus 19. 2021. szeptember 23.  night_house_720_2.png


Új múlt (Reminiscence) - trailer + plakát

A Lisa Joy (Westworld, Minden lében négy kanál) forgatókönyvéből és rendezésében készült film főbb szereplői Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton, Cliff Curtis és Brett Cullen.
Az Új múlt egyik producere Christopher Nolan öccse – és egyben Lisa Joy férje –, Jonathan Nolan (A tökéletes trükk, A sötét lovag, Csillagok között, Westworld). reminiscence_maxresdefault.png

A film hazai premierje 2021. augusztus 19-én esedékes.


Mancs őrjárat: A film (PAW Patrol: The Movie) - magyar előzetes + plakát

A Mancs őrjárat bevetésre kész!

Amikor legnagyobb riválisuk, Humdinger lesz a közeli Kalandváros polgármestere, és egymás után csinálja a kalamajkákat, Ryder, és mindenki kedvenc hős kutyijai nagy sebességre kapcsolnak, hogy szembenézzenek a kihívással. Miközben az egyik kutyusnak zűrös múltja van Kalandvárossal, a csapat segítséget kap egy új szövetségestől, Libertytől, a dörzsölt tacskótól. Együtt, a legújabb kütyükkel, szerkókkal és járgányokkal felszerelkezve a Mancs őrjárat beveti magát, hogy megmentse Kalandváros lakóit, mert a Mancs őrjárat sosem fáradt!

Tervezett hazai bemutató: 2021. augusztus 19. paw_patrol_movie_maxresdefault.png


Szörnyella (Cruella) - magyar plakát

A film szinkronizált előzeteseit itt, itt és itt találod, magyar karakterplakátokat pedig itt. Hazai bemutató: 2021. június 10. cruella_pic01.png


Egy igazán dühös ember (Wrath of Man) - szinkronizált előzetes + plakát

H. (Jason Statham) a legutolsó halálos kimenetelű rablást követően újoncként érkezik a Fortico Security csapatához, ahol a biztonsági őrök több millió dolláros szállítmányok védelmét látják el. Amikor az egyik pénzszállítót megtámadják, H. felfedi speciális harci képességeit: a kezdetben visszahúzódó férfiról kiderül, tökéletes lövész, és szemrebbenés nélkül iktatja ki áldozatait. Az őrök kezdenek egyre bizalmatlanabbá válni a mindenre elszánt férfival, akiben tombol a bosszúvágy. Hamarosan világossá válik H. indítéka, aki kegyetlen fordulatot tartogat sokak számára…

A legendás rendező, Guy Ritchie, és az akciófilmek nagyágyúja, Jason Statham több, mint 15 év után újra összeállt, hogy ezúttal egy akciódús bosszúthrillerrel bizonyítsák, mennyire verhetetlen a párosuk.

Tervezett hazai bemutató: 2021. június 10. wrath_of_man_720.png


Idő (Old) - magyar plakát

A film magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg. Tervezett hazai bemutató: 2021. július 29. old_pic01.png


Utolsó éjszaka a Sohóban (Last Night in Soho) - magyar plakát

A film magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg. Tervezett hazai bemutató: 2021. október 21. 2021. november 4. last_night_in_soho_pic01.png


Raya és az utolsó sárkány (Raya and the Last Dragon) - 2. magyar előzetes + plakát

A Walt Disney Animation Studios új filmje, a RAYA ÉS AZ UTOLSÓ SÁRKÁNY Kumandra fantasztikus világába repít, ahol emberek és sárkányok egykor harmóniában éltek egymás mellett. Amikor azonban egy gonosz erő fenyegette a vidéket, a sárkányok feláldozták magukat az emberiség megmentése érdekében. Most, 500 évvel később ez a gonosz visszatért, s egy magányos harcosra, Rayára hárul a feladat, hogy felkutassa a legendás utolsó sárkányt, aki egyesítheti a széthullott földet és megosztott népeit. Útja során a lány megtanulja, hogy egy sárkánynál többre van szükség a világ megmentéséhez – bizalom és csapatmunka is kell hozzá.

Tervezett hazai bemutató: 2021. július 1. raya_and_the_last_dragon_1000_5.png


Szörnyella (Cruella) - magyar karakterplakátok

A film magyar előzetesei itt, itt és itt érhetők el. Hazai bemutató: 2021. június 10. cruella_1000_6.png


Démonok között - Az ördög kényszerített (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) - végső trailer

A gyilkosnak nem jár felmentés. Kivéve, ha ártatlan. Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga), a legendás démonűző pár mindig a jót szolgálta, de néha a gonosz eszközévé válik. Ezúttal egy olyan ügyben harcolnak a nem evilági hatalmak ellen, amelynek során valaki meghalt – és a brutális gyilkosságot talán egy ártatlan ember követte el: akit a benne bujkáló démon kényszerített szörnyű tettére.

A Warren-házaspár úgy érzi, akkor is választ kell találnia a kérdésre, ha közben a saját életük kerül veszélybe...

Az elmúlt évtized talán legsikeresebb és legkülönösebb horrorfilmjei a Démonok között-sorozatból kerültek ki. A hátborzongatóan rémes történetek különlegessége, hogy megtörtént esetek alapján készülnek: a démonűzéssel foglalkozó Warren-házaspár valódi feljegyzései alapján.

A korábbi előzetes magyar változata ide kattintva tekinthető meg. Hazai bemutató: 2021. június 10. conjuring_3_maxresdefault_2.png


Fekete Özvegy (Black Widow) - 2. magyar előzetes

A Marvel Studios akciódús kém-thrillerében, a FEKETE ÖZVEGY-ben Natasha Romanoff kénytelen lesz szembenézni múltja sötét epizódjaival, amikor egy veszedelmes összeesküvés hozzá is elér. Nyomában egy életére törő, kérlelhetetlen erővel, Natasha számot kell vessen kémes múltjával és családi kötelékeivel, amiket már jóval azelőtt felbontott, hogy Bosszúálló lett.

A Marvel mozis univerzumának negyedik fázisát elindító FEKETE ÖZVEGY hamarosan a mozikban!

Tervezett hazai bemutató: 2021. július 8. black_widow_720_4.png


Lelki ismeretek (Soul) - a magyar hangok

Tűnődtél már azon, honnan erednek a szenvedélyeid, az álmaid, az érdeklődéseid? Mitől vagy te… TE? 2021-ben a Pixar Animation Studios New York City utcáiról egy különleges, kozmikus világba repít, hogy megismerd a válaszokat a legnagyobb kérdésekre.


süti beállítások módosítása