látogató számláló

Énekelj! 2 (Sing 2) - magyar előzetes + plakátok

Az Illumination nagy sikerű, zenés animációs filmje folytatódik nagy álmokkal és káprázatos slágerekkel, hiszen az elszánt koala, Buster Moon, és az ő állati sztárcsapata az eddigi leglátványosabb szuperműsorukra készülnek… a világ szórakoztatóiparának csillogó fővárosában. Csak egy bökkenő van: először meg kell győzniük a világ legzárkózottabb rocksztárját (az eredetiben a legendás ikon, Bono a hangja), hogy csatlakozzon hozzájuk.
Buster és csapata sikerre vitte az Újhold Színházat, de Buster nagyobb trófeát szemelt ki magának: új műsorral akar előrukkolni a Kristálytorony Színházban a csillogó-villogó Redshore Cityben.
Ám összeköttetések híján Buster és társulata kénytelen belopni magát a világhíres Crystal Entertainment irodáiba, ahol a főnök egy könyörtelen farkas mogul, Jimmy Crystal. A kis csapat kétségbeesetten próbálja felkelteni Mr. Crystal figyelmét, és Günter előáll egy elképesztő spontán ötlettel, amelyhez aztán Buster is gyorsan csatlakozik: azt ígérik, hogy az új műsor sztárja a rocklegenda oroszlán, Clay Calloway lesz. A gond csak annyi, hogy Buster még sosem találkozott Clayjel, aki elzárkózott a világtól már több, mint egy évtizede, amikor elveszítette feleségét, és azóta színét sem látták…
Miközben Günter segít Busternek megálmodni egy nem is evilági színházi remekművet, és miközben egyre nagyobb a nyomás (és a fenyegetés) Mr. Crystal részéről, Buster nekivág, hogy felkutassa Clayt, és rábeszélje, hogy térjen vissza a színpadra. Ami Buster világsikerről szőtt álmodozásának indul, olyan érzelmes utazássá alakul, amely bizonyítja, hogy a zene ereje képes meggyógyítani a legbánatosabb szívet is.

Tervezett hazai bemutató: 2021. december 9. 2021. december 2. sing_2_1000.png


Gyilkos Halloween (Halloween Kills) - magyar előzetes + plakát

Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) és Michael Myers története folytatódik a 2018-ban útjára indított Halloween-trilógia középső darabjában. Tervezett hazai bemutató: 2021. október 14. 2021. október 21. halloween_kills_1000.png


Hibás Ron (Ron’s Gone Wrong) - magyar előzetes

A Twentieth Century Studios és a Locksmith Animation a közösségi média korában játszódó filmjének főszereplői Barney, a társaitól idegenkedő általános iskolás fiú és újdonsült beszélő digitális eszköze, Ron, akinek fő funkciója, hogy felhasználója legjobb barátja legyen. Ron mulatságos meghibásodásai olyan izgalmas kalandokat idéznek elő, melyek során a fiú és robotja megtanulják, az igazi barátságok bizony nem mindig működnek olajozottan.

Hazai bemutató: 2021. október 21. rons_gone_wrong_1000.png


Halálos iramban 9. (Fast & Furious 9) - a magyar hangok

Nem számít, milyen gyors vagy, a múltad elől nem tűnhetsz el.
Dom Toretto visszahúzódva él egy félreeső helyen Lettyvel és fiával, a kis Briannel, de tudják, hogy a veszély állandóan ott les rájuk a békés horizonton. Ezúttal ez a veszély arra kényszeríti Domot, hogy szembenézzen múltbéli bűneivel, ha meg akarja menteni azokat, akiket a legjobban szeret. Összehozza csapatát, hogy megakadályozzanak egy olyan tervet, amely megrengeti a világot. A terv kiötlője a legképzettebb bérgyilkos és legprofibb sofőr, akivel valaha találkoztak – és aki történetesen Dom elveszett öccse, Jakob (John Cena)...
2021 tavaszán jön a HALÁLOS IRAMBAN 9., a legújabb fejezet abból a filmsorozatból, amelynek részei közel két évtized alatt összesen több mint ötmilliárd dollár bevételt hoztak világszerte. A rendező a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik részt is jegyző Justin Lin. Az akció világkörüli helyszíneken zajlik, Londontól Tokióig, Közép-Amerikától Edinburgh-ig, egy titkos adzerbajdzsáni bunkerben, vagy épp Tbiliszi nyüzsgő utcáin. A már ismerős arcokon kívül a filmben szerepel még a Grammy-díjas szupersztár, Cardi B is.


Új múlt (Reminiscence) - magyar előzetes + plakát

A jövő nem ígér semmi jót. Amerika nagyvárosai víz alá kerültek. De Nick Bannister magándetektív (Hugh Jackman) ebből él: a jövőtől elforduló embereknek nyújt különleges szolgáltatást. Agyakban nyomoz, az agy sötét titkait kutatja, és aki fizet neki, azt hozzásegíti rég elfelejtett emlékeihez.
Aztán találkozik Mae-vel (Rebecca Ferguson), és örökre megváltozik a jelene. Meg a múltja és a jövője is. A nő felbukkan az életében, azután eltűnik, ő pedig a nyomába veti magát. Miközben mások emlékeiben kutat a köddé vált nő után, egy veszélyes összeesküvés nyomaira bukkan, de ő nem adja fel: már az életét is odaadná érte, hogy újraalkossa a múltat, és megváltoztassa a jövőjét. 

A különleges hangulatú noir sci-fi/thriller a Westworld alkotóinak munkája: ez a film is meghökkentő csavarokból, furcsa ötletekből épít szemkápráztató, új világot – nagyszerű színészek segítségével.

Hazai bemutató: 2021. augusztus 19. reminiscence_720.png


Kedves Evan Hansen (Dear Evan Hansen) - magyar előzetes + plakát

A lélegzetelállító, nemzedékek számára meghatározó Broadway-siker nagyszabású filmadaptációjában a Tony-díjas Ben Platt visszatér a szorongó, elszigetelt gimis srác szerepében, aki a megértésre és a valahová tartozásra áhítozik a közösségi média korának káoszában és könyörtelenségében.
Az elismert filmes, Stephen Chbosky (Egy különc srác feljegyzései, Az igazi csoda) rendezésében, a Tony-díjas Steven Levenson forgatókönyvéből készült, Grammy-díjas dalokat felvonultató film zenéjét a Tony-díjas duó, Benji Pasek és Justin Paul (La La Land, A legnagyobb showman) írta, és a szereplők között ott van a hatszoros Oscar-jelölt Amy Adams, és az Oscar-díjas Julianne Moore is.

Tervezett hazai bemutató: 2021. szeptember 23. 2021. november 11. dear_evan_hansen_720.png


Gyilkos Halloween (Halloween Kills) - trailer + plakát

Tervezett hazai bemutató: 2021. október 14. 2021. október 21. halloween_kills_maxresdefault_3.png

update: Megérkezett a szinkronizált előzetes is, amelyet itt érhettek el!


Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája (Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings) - trailer

Shang-Chi azt hitte, végleg lezárta a múltat, ám mikor a Tíz Gyűrű elnevezésű titokzatos szervezet hálójába kerül, kénytelen lesz újra szembenézni vele. A SHANG-CHI ÉS A TÍZ GYŰRŰ LEGENDÁJA címszerepét Simu Liu játssza, partnerei többek között Tony Leung, Awkwafina és Michelle Yeoh. A Marvel Studios filmje 2021. szeptemberétől a mozikban!

Hazai bemutató: 2021. szeptember 2. shang_chi_maxresdefault_2.png


Kampókéz (Candyman) - 2. trailer + plakátok

2021-ben az Oscar-díjas Jordan Peele felfrissíti a vérfagyasztó városi legendát Kampókézről. A feltörekvő filmes, Nia DaCosta rendezte a kultikus horror új, mai környezetbe helyezett változatát.

A helyiek körében köztudott, hogy Chicago Cabrini Green nevű környékének lakóházait egy rémtörténetekből ismert, kampókezű természetfeletti gyilkos tartotta rettegésben, akit kellő bátorsággal megidézhetett az, aki ötször kimondta a nevét a tükör előtt. Napjainkban, tíz évvel azután, hogy a Cabrini utolsó eredeti épületét is lebontották és a felértékelődött területet az ezredforduló után született generáció népesítette be, Anthony McCoy vizuális művész és barátnője, a galériavezető Brianna Cartwright beköltöznek egy ottani luxuslakásba.

Anthony festői karrierje éppen hullámvölgyhöz ér, amikor találkozik egy régi lakossal, akitől megismeri Kampókéz valódi, szörnyűséges történetét. Hogy megőrizze pozícióját a chicagói művészeti világban, Anthony elhivatottan kutatni kezdi a kísérteties részleteket, amik friss ihletet adhatnának műveihez. Nem sejti, hogy eközben olyan múltra nyit ajtót, ami kikezdi elméje épségét és iszonyatos erőszakhullámot enged szabadjára.

A film első magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg. Hazai bemutató: 2021. augusztus 26. candyman_maxresdefault_3.png


The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag (The Suicide Squad) - 3. trailer + plakát

A szuperhősök nem mind jók. Nem kedvesek. Nem akarnak segíteni. A titokzatos X-különítménybe a legelvetemültebbeket gyűjtik össze, és alaposan felfegyverzik őket. Harley Quinn (Margot Robbie), Bloodsport (Idris Elba), Peacemaker (John Cena) és a Belle Reve börtön még néhány rafináltan gonosz lakója fejébe apró robbanószert szerelnek: ha nem engedelmeskednek, robban a bomba. Ha engedelmeskednek, megmenthetik a világot.
Corto Maltese szigetén vetik be őket. És ők harcolnak, mert muszáj… de közben azért jól is akarják érezni magukat: de az ő esetükben ez veszett pusztítást jelent.

James Gunn, A Galaxis őrzői-filmek rendezője ezúttal is elképesztő humorú látványorgiát rendezett, és fantasztikus színészeket szerzett hozzá!

A film első magyar előzetesét ide kattintva tekintheted meg. Hazai bemutató: 2021. augusztus 5. the_suicide_squad_maxresdefault_3.png


Jurassic World: Világuralom (Jurassic World: Dominion) - magyar plakát

Tegnap egy rövid ízelítőt is mutattunk az exkluzív filmrészletből, amelyet az alábbi poszter hivatott promotálni. jw3_pic02.png


Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája (Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings) - magyar plakát

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája első magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg. shang_chi_1000.png


Toxikoma - plakát

A film első előzetese ide kattintva tekinthető meg, a második pedig itt. toxikoma_1000_6.png


Videó: Nézzetek meg egy ízelítőt a Jurassic World: Világuralom első ízelítőjéből!

Mint azt korábban megírtuk, aki jegyet vásárol a Halálos iramban 9 IMAX vetítésére, kap némi pluszt is a pénzéért: megnézheti a jövő nyáron érkező Jurassic World: Világuralom első öt percét. Íme néhány részlet a filmrészletből: jw3_maxresdefault.png


süti beállítások módosítása