látogató számláló

Elvis - magyar előzetes

A legendás Elvis Presley élete, ahogy még sosem láttuk: titokzatos menedzsere, a magát csak „ezredesnek” szólíttató Tom Parker szemén keresztül. A két férfi közti különös, sokat változó kapcsolat (néha barátság, néha gyűlölet) több mint 20 évig tartott. Akkor kezdődött, amikor Elvis még a pályája elején állt, nem múlt el akkor sem, amikor az énekes addig példátlan hírnevű sztárrá emelkedett, és akkor is megmaradt, amikor megismerte élete legfontosabb nőjét, Priscillát.
Közben Amerika háborúba ment, elveszítette az ártatlanságát, és megváltozott az egész világ. De a két férfi között mindig megmaradt valami furcsa kapcsolat...

Baz Luhrmann rendező mindig különleges látványvilágú, izgalmas filmeket rendez, és a zenéhez is nagyon ért: ezt bebizonyította már a Moulin Rouge-zsal és A nagy Gatsby-vel is. Ezúttal Tom Hanks főszereplésével mutatja be a 20. század egyik legnagyobb sztárja életét.

Tervezett hazai bemutató: 2022. június 23. elvis_1000.png


Rohammentő (Ambulance) - 2. trailer + plakátok

Los Angeles utcáin egy nap leforgása alatt három élet örökre megváltozik.

Michael Bay nyaktörő iramú új thrillerében a sokszorosan kitüntetett veterán Will Sharpnak (az Emmy-díjas Yahya Abdul-Mateen II, Kampókéz, Mátrix: Feltámadások) sürgősen pénzre van szüksége, hogy fedezze felesége kórházi számláit, és attól kér segítséget, akitől jól tudja, hogy nem kéne - az örökbefogadott fivérétől, Dannytől (az Oscar-jelölt Jake Gyllenhaal, Zodiákus, Pókember: Idegenben). A karizmatikus megélhetési bűnöző inkább egy balhét ajánl: Los Angeles történetének legnagyobb bankrablását, 32 millió dolláros zsákmánnyal. Mivel felesége élete a tét, Will nem mondhat nemet.

Ám amikor menekülésük látványosan kudarcba fullad, a kétségbeesett fivérek eltérítenek egy rohammentőt, benne egy, az életéért küzdő sebesült zsaruval, és a profi mentőorvossal, Cam Thompsonnal (Eiza González, Halálos iramban: Hobbs & Shaw, Nyomd, bébi, nyomd). A soha véget nem érő, szédítő sebességű hajszában Willnek és Dannynek ki kell cseleznie a fél városra kiterjedő rendőri üldözést, életben kell tartaniuk a túszaikat, és valahogy meg kell próbálniuk nem megölni egymást, miközben végrehajtják a legőrültebb szökést, ami L.A. valaha látott…

A forgatókönyvet Chris Fedak (Gyilkos lelkek, Chuck) írta, a Laurits Munch-Petersen és Lars Andreas Pedersen által írt 2005-ös Ambulancen című dán thriller története és forgatókönyve alapján.  

A film végleges magyar hangjainak listáját itt találod. Hazai bemutató: 2022. április 7. ambulance_maxresdefault.png


Morbius - végső magyar előzetes

Michael Morbius halálos beteg. A ritka, de végzetes kórban szenvedő tudósnak (Jared Leto) talán azelőtt jár le az ideje, hogy rátalálhatna betegsége gyógymódjára – amely nemcsak az ő, hanem sok ezer sorstársa életét menthetné meg.
Ezért nem akar meghalni. De az életet sem választja: amikor egy különleges, ősi technika nyomára jut, nem hátrál meg, felkutatja, és az örök életet választja.
És minden panasza elmúlik. Erős lesz, gyors, éles hallású, eszes… és vérre szomjazik.

A Marvel-képregény egyik sötét hőse, Morbius, Pókember egyik régi ellenfele rémisztő története egy látványos, nagy költségvetésű filmben kel új életre, és az egykori Joker, Jared Leto játssza!

Hazai bemutató: 2022. március 31. morbius_720_4.png


GHE: 2022. áprilisi megjelenések

Íme a GHE áprilisi DVD/BD kínálata.


Ahol a folyami rákok énekelnek (Where the Crawdads Sing) - magyar előzetes

Egy kislány él egyedül a mocsárban. A családja elhagyta, ő kitanulja, hogyan maradhat életben, és nagy nehezen egyedül is boldogul. És boldog. Kivéve akkor, amikor be kell mennie a közeli kisvárosba: mert ott gúnyolják, kinevetik és félnek tőle. És ő is szívesebben választja a magányt.
De felnő, gyönyörű, titokzatos, rejtőzködő lány lesz belőle, és eljön számára a szerelem ideje – amikor azonban az egyik srác, aki udvarolt neki, meghal, mindenki egyértelműnek tartja, hogy ő lehet a gyilkos.
Mi tehet a magányos lápi lány? Azt amit mindig csinált a mocsárban: beleolvad a természetbe, menekül, bujkál és berendezkedik a túlélésre.

Az elképesztő sikerű könyv, amelyet Magyarországon is többször újra kiadtak, Reese Witherspoon producersége mellett lett film: látványos, izgalmas, érzelmes történet.

Tervezett hazai bemutató: 2022. július 14. where_the_crawdads_sing_pic01.png


Legendás állatok: Dumbledore titkai (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) - 2. magyar előzetes

A mágikus világ egyre nagyobb bajban van, és nemcsak Grindelwald, a békéjére törő gonosz varázsló, valamint sok szövetségese miatt, hanem azért is, mert a jövője egy igen furcsa társaságon múlik: egy szakmájának élő, kétballábas magizoológuson, egy régi máguscsalád utolsó sarján, aki a tudós segítségéül szegődik, egy mindenre elszánt tanárnőn... és egy haspók muglin! Még szerencse, hogy van valaki, aki mellettük áll: egy fiatal, nagy tehetségű, bár zűrös életű mágus, egy bizonyos Albus Dumbledore.

A mágikus világ elképesztő népszerűségű könyv- és filmsorozata, a Harry Potter-történetek előzményeit bemutató filmben régről ismerős szereplők és új, mágikus figurák küzdenek a muglik ellen forduló gonosz ellen: J.K. Rowling ezúttal is feledhetetlenül mesés, varázslatos történetet és különleges karaktereket teremtett a szemkápráztatóan látványos filmhez.

Hazai bemutató: 2022. április 14. fantasticbeasts3_maxresdefault_3.png


DC Szuperállatok Ligája (DC League of Super-Pets) - 2. magyar előzetes

Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen?
Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyorsa teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

Ennek a filmnek jó pár szuperképessége van: a legyőzhetetlen animációs humor egyesül benne a szuperfilmek látványos kalandjaival, de paródiának is nagyszerű: így még biztosan senki sem látta az Igazság Ligáját!

Tervezett hazai bemutató: 2022. július 28. dc_leaugue_of_super-pets_maxresdefault_2.png


Sonic, a sündisznó 2 (Sonic the Hedgehog 2) - a magyar hangok

A világ kedvenc kék sündisznója visszatér a kalandok következő szintjére a SONIC A SÜNDISZNÓ 2-ben. Miután letelepedett Green Hillsben, Sonic minden vágya, hogy bebizonyítsa: megvan benne az, ami ahhoz kell, hogy igazi hős legyen.

Nem kell sokat várnia, hogy próbára tegye magát, ugyanis Dr. Robotnyik visszatér, ezúttal új társával, Knucklesszel, és egy smaragdot keresnek, amelynek ereje civilizációkat képes elpusztítani. Sonic összeáll saját segítőjéval, Tailsszel, és együtt vágnak neki a világkörüli útnak, hogy megtalálják a smaragdot, mielőtt rossz kezekbe kerülne…

A Halálos iramban és a Deadpool mögött álló filmesek által jegyzett folytatásban a szuperszonikus címszereplő mellett újra láthatjuk James Marsdent és Jim Carreyt is, és új arcokkal is találkozunk, mind animált, mind élőszereplős formában.


süti beállítások módosítása