látogató számláló

Kacsalábon (Migration) - a magyar hangok

A Mallard család kicsit besüppedt a posványba. Míg az apuka, Mack szeretné biztonságban tudni családját, és szívesen tapicskol örökre a New England-i tavukban, addig az anyuka, Pam fel szeretné rázni a dolgokat, és meg szeretné mutatni a nagyvilágot a gyerekeiknek, a tinisrác Daxnek és a kiskacsa Gwennek. Miután egy vándormadárcsalád leszáll a tavukra távoli helyekről szóló izgalmas mesékkel, Pam rábeszéli Macket, hogy vágjanak neki egy családi kirándulásnak New York City-n át a trópusi Jamaicába.

Amint Mallardék elindulnak télre délnek, a jól kifundált tervek hamar kisiklanak. Az élmény arra inspirálja őket, hogy szélesítsék látókörüket, nyitottak legyenek az új barátokra, és többet érjenek el, mint amit valaha is lehetségesnek hittek, miközben többet tudtak meg egymásról – és saját magukról – mint valaha is hitték.

Az Illumination új animációs vígjátékának forgatókönyvét a Fehér Lótusz Emmy-díjas alkotója és a Rocksuli forgatókönyvírója, Mike White jegyzi, rendezője pedig az Ernest és Celestine Oscar-jelölt alkotója, Benjamin Renner.

Magyar hangok:

Mack (Kumail Nanjiani) - Molnár Levente
Gwen (Tresi Gazal) - Tanka Natália
Pam (Elizabeth Banks) - Mikecz Estilla
Dax (Caspar Jennings) - Peregovits Dániel
Kim (Isabela Merced) - Hegedűs Johanna
Dan bácsi (Danny DeVito) - Harsányi Gábor
Erin (Carol Kane) - Halász Aranka
Balek (Awkwafina) - Szilágyi Csenge
Delroy (Keegan-Michael Key) - Széles Tamás
Googoo (David Mitchell) - Seder Gábor

További magyar hangok:

Bach Zsófia, Bérces Gabriella, Bihal Roland, Bor László, Cserna Lulu, Csúz Lívia, Farkas Fanni, Fehérváry Márton, Ferenci Péter, Galiotti Barbara, Harcsik Róbert, Kis Horváth Zoltán, Ligeti Kovács Judit, Majorfalvi Bálint, Németh Attila István

Főcím: Orosz Gergely

Magyar szöveg: Speier Dávid
Felvevő hangmérnök: Középen Péter
Vágó: Simkóné Varga Erzsébet
Gyártásvezető: Cabello-Colini Borbála
Szinkronrendező: Dóczi Orsolya
Produkciós vezető: Hagen Péter

A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette.
Forgalmazza a UIP-Duna Film.


süti beállítások módosítása