látogató számláló

GHE: 2023. áprilisi megjelenések

Íme a GHE áprilisi DVD/BD kínálata. 


Mission: Impossible - Leszámolás - Első rész (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One) - magyar plakát

A film első magyar előzetesét ide kattintva tekintheted meg, a filmtörténet leglátványosabb kaszkadőrmutatványát – amelynek egy momentuma a poszteren is látható – bemutató magyar feliratos werkfilmet pedig ittmi7_pic02.png

Hazai bemutató: 2023. július 13. 


Air - plakátok

A film magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg. Hazai bemutató: 2023. április 6. air_1000_2.png


Elemi (Elemental) - trailer + plakátok

A Disney és a Pixar új filmje, az ELEMI egy olyan városban játszódik, ahol egymás mellett élnek a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók. Parázs, a talpraesett, gyors észjárású és tüzes fiatal nő, illetve Örvény, a mókás, életvidám, laza srác találkozása alapjaiban változatatja meg mindazt, amit az őket körülvevő világról hittek.

Az Elemi kísérőfilmje a Carl’s Date lesz, ami eredetileg a Dug kalandjai c. Disney+-os sorozat új epizódjaként debütált volna február 10-én, de valamiért úgy döntöttek, hogy inkább nagyvásznon mutatják be. Alább ennek a poszterét is megtaláljátok. Hazai bemutató: 2023. június 15. elemental_maxresdefault_2.png


Asteroid City - trailer + plakát

Wes Anderson (A Grand Budapest Hotel) új filmjének stáblistáján olyan nevekkel találkozhatunk, mint Tom Hanks, Scarlett Johansson, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan CranstonMargot Robbie, Willem Dafoe, Adrien Brody, Steve Carell, Edward Norton, Jeff Goldblum, Maya Hawke, Sophia Lillis, Hong Chau, Hope Davis, Matt Dillon, Rupert Friend, Liev SchreiberTony Revolori és Jason Schwartzman

Tervezett hazai bemutató: 2023. június 8. asteroid_city_maxresdefault.png


Barátnőt felveszünk (No Hard Feelings) - magyar előzetes + plakát

Maddie-re (Jennifer Lawrence) rászállt az adóhatóság, elvitték az autóját és már a házát is kinézték maguknak. Sürgősen pénzt kell szereznie. Viszont nem talál normális melót. Ja, de mégis – csak éppen az őrültség.
Ráakad egy apróhirdetésre, amelyben gyereküket majomszeretettel féltő szülők, „barátnőt” keresnek magának való fiuk mellé, mielőtt egyetemre menne. Maddie vállalja a feladatot, és nem akar félmunkát végezni. Azt hiszi, könnyű dolga lesz.

Ő rámenős, nyomulós, vad. A fiú őrjítően tartózkodó, érthetetlenül szemérmes és nevetségesen tapasztalatlan. Később már rémült is. Maddie nem hagyja magát. A srác sem.
De azért lesz pár közös kalandjuk.

A Jó srácok rendezője és a Rossz tanár írója nem lett hűtlen a műfajához: ez a vígjáték is vad, gátlástalan és nagyon vicces. És Jennifer Lawrence játssza a főszerepet: mindenáron bűnbe akar vinni egy nagyon ártatlan 19 éves srácot!

Tervezett hazai bemutató: 2023. június 22. no_hard_feelings_720_2.jpg


Dungeons & Dragons: Betyárbecsület (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) - végső magyar előzetes

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület magyar hangjainak listája itt olvasható, a filmről írt kritikánk pedig ittdungeons_and_dragons_720_5.png


Trollok: Együtt a banda (Trolls Band Together) - trailer + magyar előzetes + plakát

Két filmnyi igaz barátság és fáradhatatlan flörtölés után Pipacs és Ágas végre hivatalosan egy pár (#ágpacs)! Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Pipacs rájön, hogy Ágasnak van egy titok a múltjában. Régen tagja volt négy fivérével Pipacs kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak. A BroZone feloszlott, még mikor Ágas kisbaba volt, és a család is szétszakadt, és Ágas azóta nem is látta a fivéreit.
Ám amikor Ágas bátyját, Floydot a zenei tehetségéért elrabolja egy gonosz popsztár páros – Bársony és Furnér – Ágas és Pipacs nekivágnak a rögös és érzelmes útnak, hogy újból összehozzák a többi fivért, és megmentsék Floydot attól a sorstól, ami rosszabb még a popkulturális feledésbe merülésnél is.
Az új családi, animációs vígjáték természetesen hozza a Trollok-filmek védjegyének számító új és klasszikus popslágerek látványos és bulis felvonultatását. A DreamWorks Animation előző két Trollok-filmje – a 2016-os Trollok, és a 2020-as Trollok a világ körül – dalaival és táncaival rekordsikert, és a legjobb filmdal kategóriájában Oscar-jelölést hozott, és a világ egyik legnagyobb és legkedveltebb szórakoztatóipari brandjévé nőtte ki magát.

Tervezett hazai bemutató: 2023. október 26. trolls_band_together_720.png


Kritika: Dungeons & Dragons - Betyárbecsület (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves)

Kalandra fel!

Hollywood ki van éhezve az ötletekre, ezért szerintem senkit sem ért váratlanul amikor bejelentették, hogy az egyik leghíresebb szerepjátékból ismételten film készül. A Dungeons & Dragons jogait többször vásárra vitték már, hogy mitológiája több emberhez is eljusson. Aki beleveti magát az internet bugyraiba, láthatja, hogy a D&D adaptációk ez idáig nem sikerültek túl jól, pedig aztán a filmrajongók mindig éheznek a jó fantasyre, de sajnos sokszor kell csalódniuk. Bevallom, én nulla elvárással ültem be a Betyárbecsületre, és ha a végeredmény nem is váltja meg a világot, egy korrekt alkotásról van szó, ami korosztálytól függetlenül élvezhető. 


süti beállítások módosítása