látogató számláló

Megfojtott virágok (Killers of the Flower Moon) - 3. magyar előzetes + plakátok

A David Grann nagysikerű bestsellere alapján készült „Megfojtott virágok” az 1920-as évek Oklahomájában játszódik, és az olajból meggazdagodott oszázs indián nemzet tagjainak sorozatos meggyilkolását meséli el; egy sor olyan brutális bűneset krónikája, mely az amerikai bűnüldözés legsötétebb fejezete volt.

Tervezett hazai bemutató: 2023. október 19. killers_of_the_flower_moon_720_2.png


Aquaman és az elveszett királyság (Aquaman and the Lost Kingdom) - trailer + plakát

Egy rekord máris kapcsolódik a filmhez: a legkevesebb eltelt idő egy DC-film premierje és az első előzetesének debütálása között. aquaman_2_maxresdefault.png

Tervezett hazai bemutató: 2023. december 21. 


Szeánsz Velencében (A Haunting in Venice) - a magyar hangok

A kísérteties hangulatú, második világháború utáni Velencében Hercule Poirot borzongató rejtéllyel szembesül Mindenszentek napján. A munkától visszavonultan, önkéntes száműzetésben élő detektív vonakodva bár, de részt vesz egy szeánszon, amit egy bomladozó, szellemjárta palazzóban tartanak. Miután az egyik vendéget meggyilkolják, Poirot árnyak és titkok csalfa világában találja magát.

A Szeánsz Velencében nyugtalanító természetfeletti thriller Agatha Christie Halloween és halál (másik ismert címén Ellopott gyilkosság) című regénye alapján az Oscar®-díjas Kenneth Branagh rendezésében és főszereplésével. Szereplőtársai Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio és az Oscar®-díjas Michelle Yeoh.


Dűne - Második rész (Dune: Part Two) - 2. magyar előzetes

A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában játszódó történetben két nagyhatalmú uralkodóház harcol az Arrakis bolygó feletti hatalomért, mert az ismert univerzumban egyedül az itteni végtelen sivatagban bányászható az a fűszer, amely lehetővé teszi a csillagközi utazást.
A Harkonnenek ura kiirtatta az Atreides családot. De Paul Atreides herceg (Timothée Chalamet) megmenekült: a pusztaságban bujkál egy titokzatos, nomád nép, a fremenek között, ahol megismerkedik egy lánnyal, Chanival (Zendaya). Az a sorsa, hogy bosszút álljon a családjáért, háborúba vezesse a hozzá hű seregeket. Döntenie kell, hogy élete nagy szerelmét választja-e, vagy beteljesíti a végzetét.
Az univerzum sorsa múlik azon, hogy mit határoz: és végül olyan útra lép, amely megváltoztathatja azt a szörnyű jövőt, amelyet egyedül ő lát előre.

A 6 Oscar-díjjal jutalmazott Dűne második része mindenben túlszárnyalja az elsőt: még nagyobb, még látványosabb különleges alkotás: fantasztikus, nemzetközi szereplőgárdát sorakoztat fel, és valószínűleg minden idők egyik legnagyobb, legizgalmasabb sci-fi sagája.

Tervezett hazai bemutató: 2024. március 14. 2024. február 29. dune_2_720_3.png


süti beállítások módosítása