látogató számláló

Kritika: A három testőr - D'Artagnan (Les trois mousquetaires: D'Artagnan)

Egy mindenkiért, mindenki egyért!

Bemutattak egy új A három testőr feldolgozást, ezúttal francia csomagolásban. Noha ők is csináltak már korábban, nyilván úgy voltak vele, hogy ideje a fiatalabb generációkkal is megismertetni a testőrök történetét. Szerintem nincs olyan ember, aki ne látott volna legalább egy francia vagy épp amerikai feldolgozást Alexandre Dumas regényéből, ezért is gondolom azt, hogy a fentebb említett ok lehet az egyedüli, amiért a franciák úgy gondolták, hogy ideje újra megfilmesíteni. 


A méhész (The Beekeeper) - magyar előzetes

Egy férfi egyszemélyes, brutális bosszúhadjáratának tétje országos szintűre nő, miután kiderül róla, hogy korábban a Méhészek néven ismert befolyásos és titkos szervezet ügynöke volt.

A főszerepben Jason Statham, a rendezői székben David Ayer (Suicide Squad - Öngyilkos osztag, Harag, Az utolsó műszak). beekeeper_720.png

Tervezett hazai bemutató: 2024. január 11. 


A három testőr: D'Artagnan (Les trois mousquetaires: D'Artagnan) - a magyar hangok

Az ifjú D’Artagnan Párizsba érkezik, hogy felkutassa támadóit, akik sorsára hagyták. Hamarosan olyan konfliktus kellős közepén találja magát, aminek végkimenetelétől Franciaország jövője függ. A fiatalember csatlakozik három testőrhöz, Athoshoz, Porthoshoz és Aramishoz, hogy kivehesse részét az országért és a királyért vívott küzdelemből.


Hullaadás (Thanksgiving) - magyar előzetes + plakát

Azt követően, hogy egy Black Friday-vásár tragédiába torkollik, egy rejtélyes, a Hálaadás szimbólumaként elhíresült figura álcája mögé bújó gyilkos kezdi terrorizálni a Massachusetts állambeli Plymouth lakosságát, vagyis azt a helyet, ahonnan az ünnep ered. Ahogy egyesével hullanak az emberek, a szimpla bosszúhadjáratnak tűnő esetek mögül elősejlik egy nagyobb, ádázabb terv is, ami az ünnep köré fonódik. Időben leleplezi a város lakossága a tettest, vagy mind egy elborult hálaadási vacsora vendégei lesznek?

Tervezett hazai bemutató: 2023. november 30. 2023. december 7. thanksgiving_720.png


Kritika: Megfojtott virágok (Killers of the Flower Moon)

Fekete arany.

Martin Scorsese új filmje, a Megfojtott virágok tovább erősíti azt a tényt, hogy a rendező egy zseni, aki kompromisszumok nélkül képes elmesélni egy történet. Mégpedig egy olyan történetet, ami az emberi lélek legsötétebb bugyrait tárja a néző elé. 


Ferrari - magyar előzetes + plakát

1957 nyara. A Formula 1 látványosan pörög, ám az egykori versenyző, Enzo Ferrari válságos időket él meg. Csőd fenyegeti a gyárat, amit feleségével, Laurával a semmiből hoztak létre tíz évvel korábban. Vehemens házasságukra rányomta a bélyegét fiuk, Dino közelmúltban bekövetkezett halála is. Ráadásul Ferrarinak nehezére esik elismernie Lina Larditól született gyermekét, Pierót is. A versenyzés – és győzelem – iránti szenvedélye közben egyre-másra próbára teszi mindannyiukat, amikor elindulnak az Olaszország ezer mérföldnyi területén átívelő Mille Miglián.

A főszerepben Adam DriverPenélope Cruz és Shailene Woodley, a rendező Michael Mann (Szemtől szemben, Az utolsó mohikán, Collateral - A halál záloga). 

Tervezett hazai bemutató: 2023. december 28. ferrari_720.png


süti beállítások módosítása