látogató számláló

Garfield (The Garfield Movie) - magyar előzetes

Ő a világ leghíresebb macskája. És talán a legkövérebb is. Lusta, lassú, imádja a lasagnát és utálja a hétfőt. De Garfield, a narancssárga macska békés élete most fenekestől felfordul.
Mert színre lép egy rég nem látott rokon: az apja. Sok mindenben hasonlítanak: szeretik a hasukat, és utálják a fürdővizet. Csakhogy Vic utcai macska, kalandvágyó, vagány figura, Garfieldtól pedig semmi sem áll távolabb, mint a kalandvágy.
Mégis úgy alakul, hogy ő és hű társa, a macska legjobb barátja, Ubul kénytelenek kalandos vándorútra indulni. Igen, és ez egy olyan kaland lesz, ahol néha gyalogolni, esetleg futni kell, ráadásul nem készíti egy gondos gazda naponta négyszer-ötször a tálba a következő kiadós étkezést.

Garfield most is nagyon vicces és nagyon garfieldes. Az új nagy kaland gyereknek és felnőtteknek is egyformán mókás, poénos és játékos animációs film!

Garfield c. animációs film 18 évvel a második élőszereplős Garfield-film után érkezik a mozikba. Az eredeti hangok között megtalálható Chris Pratt (mint Garfield), Samuel L. Jackson (mint Vic), Nicholas Hoult (mint Jon), Hannah Waddingham, Cecily Strong és Ving Rhames. A forgatókönyvet David Reynolds (Eszeveszett birodalom, Némó nyomában), valamint Paul A. Kaplan és Mark Torgove írta, a rendezésért pedig Mark Dindal (Eszeveszett birodalom, Csodacsibe) felelt.

Tervezett hazai bemutató: 2024. május 30. garfield_movie_720.png


Éjszakai merülés (Night Swim) - 2. magyar előzetes + plakát

Nincs futkosás. Nincs ugrálás. Nincs úszómester szolgálatban. Nincs esti fürdőzés.

Az Atomic Monster és a Blumhouse, a M3GAN producerei fejest ugranak a horror mélyvízébe ezzel az új, természetfeletti thrillerrel.

A Rod Blackhurst és Bryce McGuire 2014-es, elismert rövidfilmje alapján készült film főszereplője Wyatt Russell (A Sólyom és a Tél Katonája) aki a volt profi baseballost, Ray Wallert alakítja. Egy degeneratív betegség korai visszavonulásra kényszeríti, és új házba költözik aggódó feleségével, Eve-vel (az Oscar-jelölt Kerry Condon, A sziget szellemei), tinédzser lányával, Izzyvel (Amélie Hoeferle, Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája) és kisfiával, Elliottal (Gavin Warren, Fear the Walking Dead).

Ray titokban abban reménykedik, hogy visszatérhet a profi ligába, és meggyőzi Eve-et, hogy a kertben lévő, csillogó vízű úszómedence jó buli lesz a gyerekeknek, neki pedig jó fizikoterápia. Ám a ház múltjának sötét titka egy baljós erőt szabadít rájuk, ami a kikerülhetetlen borzalmak mélyére húzza az egész családot…

Az Éjszakai merülés írója és rendezője Bryce McGuire, a producere James Wan (Fűrész, Insidious és a Démonok között filmek) és Jason Blum (a Halloween-filmek, Fekete telefon és a Láthatatlan ember).

Tervezett hazai bemutató: 2024. január 11. night_swim_720_3.png


Kritika: Kacsalábon (Migration)

Nem néznek madárnak.

Az Illumination kacsameséje a stúdió bocsánatkérése a Super Mario Bros. - A film után, másrészt pedig az év egyik legjobb családi animációs mozija. A Kacsalábon szívvel-lélekkel teli alkotás minden korosztály számára, ráadásul a Pixar korai munkáit idézte meg számomra.


Godzilla x Kong: Az új birodalom (Godzilla x Kong: The New Empire) - trailer + plakátok

A Legendary Pictures Szörnyverzuma folytatódik az ötödik mozifilmmel.

A film főszereplői Rebecca Hall (Godzilla Kong ellen, Éjszaka a házban), Brian Tyree Henry (Godzilla Kong ellen, A gyilkos járat), Dan Stevens (Légió, A Szépség és a Szörnyeteg, The Guest), Kaylee Hottle (Godzilla Kong ellen), Alex Ferns (Batman [2022], Egy igazán dühös ember, Csernobil) és Fala Chen (Shang Chi és a Tíz Gyűrű legendája).

A rendező ismét Adam Wingard (Godzilla Kong ellen, The Guest, V/H/S), a forgatókönyvet Terry Rossio (Godzilla [1998], Godzilla Kong ellen, A Karib-tenger kalózai), Simon Barrett (You're Next, The Guest, V/H/S) és Jeremy Slater (Holdlovag, Az Esernyő Akadémia) írta Rossio, Wingard és Barrett ötlete nyomán.

Tervezett hazai bemutató: 2024. április 11. 2024. március 28.  godzilla_x_kong_maxresdefault.png


Szellemirtók - A borzongás birodalma (Ghostbusters: Frozen Empire) - magyar előzetes

Kit hívsz, ha nagy baj van? Kihez fordulnál segítségért, amikor szellemek piszkálnak, kísértetek kísérleteznek veled, vagy hazajáró lelkek dúlják fel a házad?
A válasz egyértelmű: a Szellemirtókhoz!
De ma már nem ugyanaz a négyes száll be a legendás autóba, amikor riasztás érkezik.
Viszont a híres New York-i tűzoltótorony nem változott: az új szellemirtók, a Spengler család tagjai itt találkoznak az eredeti csapattal, akik, mint kiderül, nem mentek nyugdíjba: szupertitkos kísérleti laboratóriumot hoztak létre, hogy még magasabb szinten űzhessék a szellemszakmát. Csakhogy rátalálnak egy ősi műtárgyra, amelyből elszabadul egy gonosz erő – és az öregeknek meg a fiataloknak össze kell fogniuk, hogy megmentsék a világot az új, és mindennél fagyosabb jégkorszaktól.

A legendás film összes legendás szereplője (Bill Murray, Dan Aykroyd) visszatér, hogy az új generációval (Paul Rudd, Finn Wolfhard) együtt keverjék a humort a sci-fivel, a hátborzongatást a laza dumákkal.

Tervezett hazai bemutató: 2024. március 28. 2024. április 11.  ghostbusters_frozen_empire_720.png


Agymanók 2. (Inside Out 2) - magyar előzetes + plakát

A Disney és a Pixar új filmjében visszatérünk Riley fejébe, aki immáron tinédzser! A Főhadiszállás egy napon komoly átalakításokon esik át, hogy helyet kaphasson benne valami egészen váratlan: új érzelmek! Derűben, Bánatban, Haragban, Majréban és Undorban, akik így együtt már jó ideje navigálnak sikerrel, vegyes érzések kezdenek kavarogni, amikor felbukkan Feszkó. Ráadásul úgy tűnik, nem egyedül van.

A 2015-ös, Oscar®-díjas világsiker folytatása hamarosan a mozikban!

Tervezett hazai bemutató: 2024. június 13. inside_out_2_720.png


Madame Web - magyar előzetes

Így születik egy hősnő.
Cassandra Webb (Dakota Johnson) a hétköznapok hőse. Mentőautót vezet New Yorkban: az életveszély és az életmentés számára mindennapos. Meg az, hogy folyton rohan, kapkod, az idővel harcol.
Azután történik valami. Ami még az ő, mindig váratlan fordulatokat hozó életében is egészen új. És attól kezdve nem ért semmit: Talán gyorsabb lett, mint bármelyik embertársa? Talán a jövőbe lát? Talán egy földöntúli képességekkel rendelkező szuperember vadászik rá? Összekavarodik a világa, úgy érzi, darabokra tört az univerzum.
Még szerencse, hogy összeakad néhány vagány, kemény New York-i csajjal, és miközben megpróbálnak életben maradni, együtt deríti ki, hogy mi ez az egész.

A Marvel univerzum legtitokzatosabb hősnőjének eredettörténetében a fantasztikus látvány mellett a fantasztikus főszereplőnő-csapat is behálózza a nézőt: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Emma Roberts és a többiek őrült kalandban mutatják meg, mi mindenre képesek.

Tervezett hazai bemutató: 2024. február 15. madame_web_720.png


süti beállítások módosítása