látogató számláló

Beetlejuice Beetlejuice - magyar előzetes

Beetlejuice visszatér!
A családban tragédia történik, és Deetzék három generációja hazautazik a rég maguk mögött hagyott Winter River-i házukba. Lydia (Winona Ryder) az eltelt hosszú évek alatt sem tudott megszabadulni a kísértetiesen dilis Beetlejuice (Michael Keaton) emlékétől: ezért esik pánikba, amikor kezelhetetlen kamaszlánya (Jenna Ortega) talál a padláson egy titokzatos makettet, amely a kisvárost ábrázolja, de átjáró nyílik belőle a túlvilágba, és véletlenül meg is nyitja.
Hamarosan kiderül, hogy mindkét világban szörnyű bajok fenyegetnek.
Ezután már csak annyi kell, hogy valaki véletlenül háromszor egymás után kimondja Beetlejuice nevét, és előlép az árnyak közül a játékos gonoszkodásra mindig kész, szédült démon, hogy bebizonyítsa: nincs olyan káosz, amit ne lehetne tovább növelni.

Az Oscar-díjra jelölt, kivételes és mindig egyedi Tim Burton (Alice csodaországban, Wednesday, Charlie és a csokigyár, Ed Wood) valamint az Oscar-díjra jelölt Michael Keaton újra összefogott, hogy új életre hívják közös kultfilmjüket, a különleges, látványos, és velejéig furcsa Beetlejuice-t – és túlvilági komédiájuk megalkotásába bevonták Jenna Ortegát, a Wednesday főszereplőjét, valamint két íróját is!

Tervezett hazai bemutató: 2024. szeptember 5. beetlejuice_2_720.png


süti beállítások módosítása