látogató számláló

Kutyák minden mennyiségben

Színésznek és rendezőnek a legfontosabb ihletforrás a saját élete. A Marley meg én (Marley and Me, hazai bemutató: március 12.) című hatalmas sikerű vígjáték egy bolondos szerelmespár és egy még bolondosabb kutya különös háromszög-történetét beszéli el - melynek alkotói mind civilben is nagy kutyabarátok. Owen Wilson egy ausztrál pásztorkutyát tart otthon, és egyszer be is vitte a forgatásra: szegény eb sajnos halálra rémült Jennifer Aniston Norman nevű walesi corgi-terrier keverékétől, aki szintén aznap kísérte el a munkába gazdáját. Anistonnak otthon van még egy kutyája (egy német juhász), a film rendezője, David Frankel, aki Az ördög Pradát visel-lel vált igazán híressé, pedig öt kutyus boldog gazdija.

Kutyaallergiások valószínűleg nem is szívesen működtek volna közre a film készítésében: Marley, a teljesen idomíthatatlan labrador szerepét összesen huszonkét kutya formálta meg a hosszú forgatás során, köztük 10 kölyök.

- Mi nem ijedtünk meg a sok négylábútól - nyilatkozta utólag a rendező. - A gyerekszereplőket jóval nehezebb volt beidomítani.

süti beállítások módosítása