látogató számláló

A jégkorszak nem ér véget

A Jégkorszak nem ér véget. Szerencsére! Az elmúlt évek egyik legnagyobb animációs vígjátéksikere, a Jégkorszak, a rajongók nagy örömére idén nyáron újra a mozikba kerül Jégkorszak 3. - A dínók hajnala címmel (Ice Age: Dawn of the Dinosaurs, hazai bemutató: július): és jég ide vagy oda, valószínűleg ismét felforrósítja a mozitermek hangulatát.

A történet főszereplői természetesen mind visszatérnek, élükön a legyűrhetetlen őstrióval, és benne az összes földtörténeti korszak legpörgősebb lajhárjával, Siddel.

Persze felbukkannak majd új figurák is. A történet írói hosszú tépelődés és heves viták után úgy döntöttek, hogy igazságot szolgáltatnak a Jégkorszak-filmek néma sztárjának, Motkánynak: a félig mókus, félig patkány őslény két teljes filmen keresztül próbált utolérni és megenni vagy legalább biztos helyre juttatni egy finom makkot. Most végre... hogy eléri-e, amire vágyott, azt nem árulhatjuk el. De az biztos, hogy eléri őt valami, amire szintén vágyhatott: színre lép a szerelem. Egy Motkánylány hozza, és hű társként, ezentúl Motkánnyal együtt hajszolja azt a bizonyos elérhetetlen ínyencfalatot.

süti beállítások módosítása