látogató számláló

Az elnök és a vadak

Komoly emberek is szeretik a mesét: a Fehér Ház egyik szigorúan betartott hagyománya, hogy Húsvét hétfőjén az amerikai elnök otthona körüli kertben több ezer gyereket látnak vendégül.

Komoly emberek is szeretik a mesét: a Fehér Ház egyik szigorúan betartott hagyománya, hogy Húsvét hétfőjén az amerikai elnök otthona körüli kertben több ezer gyereket látnak vendégül. Miután Barack Obama egy erkélyről (ahol családja és egy kétméteres nyúl társaságában jelent meg) üdvözölte a tömeget, kezdődtek a sportversenyek, játékok és vetélkedők - de az egyik legnépszerűbb program a mesekuckó volt, ahol felnőttek olvasták fel kedvenc meséjüket. Maga az elnök is vállalt egy rövid mesemondást, ő az Ahol a vadak várnak (Where the Wild Things Are, hazai bemutató: november 19.) című képes-mágikus történetet olvasta fel a gyerekközönség nagy örömére.

Még nem adták hírül a hírügynökségek, hogy az elnök egyik kedvenc meséje az Ahol a vadak várnak, az már elterjedt az interneten, hogy a most készülő filmváltozat stábja (köztük a rendező: Spike Jonze) a különleges képi világú, fanatasyt először a Fehér Házban vetítené le - hogy azután a karácsonyi idényben már elnöki jóváhagyással hódíthassa meg a világot.

(Az eseményről képes beszámoló található a  https://www.youtube.com/watch?v=bo_YB9ODqrw címen).

süti beállítások módosítása