látogató számláló

UIP hírek (2009. július 14.)

Akárcsak az InterCom esetében, mostantól a UIP híreit is heti egy bejegyzésben találhatjátok! Ezen a héten:

  • A brigantyk már a Facebookon vannak
  • Johnny Depp nem mehet Disneylandbe
  • Sienna Miller gyereket akar
  • Még mindig kell Eddie Murphy

A brigantyk már a Facebookon vannak

Saját oldalt nyitott Quentin Tarantino legújabb filmjének, a Becstelen brigantyknak a Facebook nevű közösségi szájton. A mester videóüzenetben üdvözli a kedves látogatókat, hetente friss információkat és értékes nyereményeket ígér. A rajongók exkluzív klubba iratkozhatnak, és vetélkedőn vehetnek részt, amelynek győztesét elviszik Los Angelesbe, ahol limuzinnal meglátogathatja a Tarantino-filmek legendás helyszíneit. Lelőhely itt:

http://www.facebook.com/inglouriousbasterdsinternational

A Brad Pitt főszereplésével készült Becstelen brigantyk a németek által megszállt Franciaországban játszódik. Amerikai zsidó kommandósok náci skalpokra vadásznak, miközben egy angol kémnő Hitler megölésére készül.

(Inglourious Basterds - hazai bemutató: 2009. augusztus 20.)

Johnny Depp nem mehet Disneylandbe

Az minden vágya Johnny Deppnek, hogy elvihesse két gyerekét Disnelylandbe. Csakhogy ez lehetetlen. - Bármilyen nyilvános helyen megjelenek, megrohannak a rajongók - panaszkodik Johnny. - Persze vihetnék testőröket, de az meg olyan ciki: felülnék a srácokkal az óriáskerékre, a szekrényhátú biztonságiak meg elhajtanák alólunk a népeket? Pedig Liliy Rose és Jack mindent kipróbálhatnának, én meg nézném és örülnék, hogy jól szórakoznak.

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy Johnny élettársa, Vanessa Paradis tavaly elvitte a gyerekeket Disneylandbe, és semmilyen atrocitás nem történt.

Johnny Deppet most csütörtöktől a Közellenségek című gengsztereposzban láthatjuk. John Dillingert, a legendás bankrablót alakítja, aki miatt modernizálni kellett a bűnüldözést Amerikában. (Public Enemies - hazai bemutató: 2009. július 16.)

Sienna Miller gyereket akar

Közös házat keres Londonban Sienna Miller és Balthazar Getty, már össze is kuporgattak rá 10 millió dollárt (kétmilliárd forint). A pár májusban szakított ugyan, de mostanra kibékültek, olyannyira, hogy közös jövőt terveznek. A 27 éves színésznő ugyanis gyereket szeretne. Balthazar nincs elragadtatva az ötlettől - négy gyereke van -, de hajlandó tárgyalni a dologról. A 34 éves fiatalember, akit az Alias című sorozatból ismerhetünk, nem rossz parti. Jóképű, kisportolt és ügyesen zenél is, ami sokat számít a nők szemében, de az talán még vonzóbb tény, hogy az olajmilliárdos Getty család sarja. Irigynek sem mondható, jótékonysági alapítványa éhező gyerekeknek oszt ingyen ebédet több ázsiai országban.

Sienna Millert legközelebb vadító bőrszerkóban, szuperkommandósként láthatjuk a G.I. Joe: A kobra árnyéka című akciófilmben.

(G.I. Joe: Rise of Cobra - hazai bemutató: 2009. augusztus 6.)

Még mindig kell Eddie Murphy

Az utóbbi időben nem túl sikeresek Eddie Murphy filmjei, de ez a legkevésbé sem zavarja a nagy stúdiókat: látnak benne fantáziát. - Utolérhetetlen zseni, ha a megfelelő filmben a megfelelő rendező dirigálja - mondja Jeffrey Katzenberg, a DreamWorks Animation főnöke, Hollywood tíz legbefolyásosabb moguljának egyike, aki egyébként a sztár közeli barátja. - Austin Powerstől kölcsönözve: Eddie-nek nem veszett el a monyója, csak elő kell csalogatni.

Murphy jelenleg 20 millió dollárt kér filmenként, és meg is kapja, mert a stúdiók még így kevesebbet kockáztatnak, mintha kevésbé ismert színészekkel próbálnának nagyot kaszálni.

A sztár legközelebb az A Thousand Words című vígjátékban lesz látható. Pergő nyelvű ügynököt alakít, aki egy karmikus fordulat miatt már csak ezer szót mondhat ki életében.

(A Thousand Words - hazai bemutató: 2010. március)

süti beállítások módosítása