látogató számláló

UIP hírek (2009. szeptember 15.)

Ezen a héten:

Mégsem lesz Mamma Mia! 2?
Clooney eladta repülőjét, hat sofőrjét kirúgta
Digitális 3D-n jöhet a Vasember 2
Kész a Shrek 4, Salma Hayek lesz Csizmás Kandúr cicalány barátnője

 

Mégsem lesz Mamma Mia! 2?

A rajongók nagyon megörültek, amikor Meryl Streep kijelentette, hogy szívesen játszana a Mamma Mia! folytatásában. Ez nem is csoda, hiszen az Oscar-díjas színésznő még soha nem aratott akkora tömegsikert, mint az ABBA-musicalben, ráadásul a hatalmas bevételnek köszönhetően ő is a legjobban fizetett hollywoodi sztárok közé került. Most azonban rossz hírről számolhatunk be: a film másik főszereplője szerint nem lesz folytatás. - Ha valami ennyire tökéletes, az újrázás csak rosszabb lehet - véli Amanda Seyfried, aki Streep lányát játszotta a Mamma Miában. - Nagyon-nagyon eredeti sztorival kellene előrukkolni, és további ABBA-slágerekre is szükség lenne, hiszen az eddigiket már elhasználtuk. Úgyhogy nem hiszem, hogy erőltetni kellene a folytatást.

Sebaj, amíg eldől a folytatás sorsa, láthatjuk Meryl Streepet egy másik filmben. Az It's Complicated című vígjátékban Alec Baldwin és Steve Martin vetélkednek a kegyeiért.

(It's Complicated - hazai bemutató: 2009. december 24.)

Clooney eladta repülőjét, hat sofőrjét kirúgta

A gazdasági válság George Clooney-t sem kíméli: most vallotta be, hogy hat sofőrjét ki kellett rúgnia, és még a repülőgépét is kénytelen volt eladni az interneten. Mielőtt bárki gyűjtést rendezne a nyomorgó sztár számára, eláruljuk, hogy Clooney természetesen csak tréfált, régi jó szokása szerint. A megrendítő vallomásra egy sajtótájékoztatón került sor, ahol legújabb filmje kapcsán arról faggatták, kellett-e valakit is kirúgnia életében. Az Egek ura című vígjátékban a sztár ugyanis olyan szakembert játszik, aki professzionális kirúgó: ő mondja meg a delikvensnek, hogy többé nincs rá szükség a cégnél. - Hogyne kellett volna kirúgnom embereket - vágta rá Clooney a kérdésre. - Hat sofőrömet eresztettem szélnek a minap, mert osztottam-szoroztam, és rájöttem, hogy nyolc-tíz is elég lesz. A válság miatt a repülőmet is eladtam az eBay-en. Villámgyorsan elkelt, mindenkinek ajánlom ezt a lehetőséget. (Up in the Air - hazai bemutató: 2010. március)

Digitális 3D-n jöhet a Vasember 2

Jó hír az IMAX-élmény rajongóinak, hogy kísérleti stádiumban van a Vasember 2 háromdimenzióssá alakítása. A készülő filmből egy percet már térhatásúvá konvertáltak, és a demó annyira lenyűgözte a Paramount vezetőit, hogy felkértek három céget, készítsenek költségvetést, mennyibe kerülne, ha az egész film elkészülne ebben a formátumban is.  Biztos, hogy az összeg csillagászati, de így is megérheti, mert jóval több nézőt csábítana majd a térhatású mozikba.

Közben az is kiszivárgott, hogy a Vasember 2 fináléja sokkal látványosabb lesz, mint az első részé, mert Jon Favreau rendező eposzi küzdelmet akar vászonra vinni, ami igazán illik a megütköző szuperhősökhöz. Mint emlékezetes, az első rész végén „csak" Robert Downey Jr. „jó Vasembere" csapott össze a Jeff Bridges-féle gonosszal, és igaz, hogy mindent összetörtek maguk körül, az atomvillanás hiánya sokakban csalódást keltett.

(Iron Man 2 - hazai bemutató: 2010. április)

Kész a Shrek 4, Salma Hayek lesz Csizmás Kandúr cicalány barátnője

Az utolsó simításokat végzik a Shrek Forever After című animációs filmen (barátai és tisztelői számára csak Shrek 4). A film egyik szereplőjének, Csizmás Kandúrnak hangját kölcsönző Antonio Banderas elárulta, hogy ez a folytatás teljesen más lesz, mint az előző három rész. - Attól lehetett tartani, hogy elfárad a sorozat, ezért most minden megváltozik - mesélte Banderas. - Részleteket nem mondhatok, de a film elején történik valami, amitől a szereplők fizikailag is átalakulnak, és ez kihat a személyiségükre. Tehát olyan az egész, mintha másik történet kezdődne, a nézők teljesen új mesét kapnak.

Februárban pedig elkezdik „forgatni" a Shrekből derivált Csizmás Kandúrt, amelyben Banderas hangja már abszolút főszerepet kap. A Zorro-macsek nem lesz magányos, mert a történetbe romantikus szálat is szőttek: Don Csizmás egy világszép, de legalább ennyire veszedelmes cicalányak fog udvarolni, akinek hangja Salma Hayek lesz.

(Shrek Forever After - hazai bemutató: 2010. július )

süti beállítások módosítása