látogató számláló

Ördög bújt beléd

Jennifer (Megan Fox) teste.

A kamaszkor igazán rémisztő tud lenni. Jennifer (Megan Fox), a kisvárosi gimnázium legdögösebb csaja egyszerre vonzza és félelemmel tölti el a város fiatal- és idősebb korú férfipopulációját. A lány egy nap váratlanul megváltozik, falni kezdi a férfiakat…szó szerint.
Egy vérszomjas démon megszállja Jennifer testét, átveszi fölötte az irányítást, és azt tesz vele, amit akar: magához csábítja mindazokat, akik gyengék. Jennifer közelében pedig nehéz erősnek lenni. Azonban gyerekkori barátnője, Needy (Amanda Seyfried) hamarosan rájön, hogy mi is történik. Igaz, eddig csak a csúnyácska másodhegedűs szerepét játszhatta, ám most itt a nagy alkalom: megpróbálja legyőzni régi barátját, új ellenségét, hogy kiűzhesse belőle a gonoszt, és visszatérítse az ártatlanság útjára.

Az Ördög bújt beléd 2010. március 3-án jelenik meg az InterCom jóvoltából. A lemez elvileg a film mindkét változatát tartalmazni fogja DD5.1-es magyar és angol hanggal, valamint felirattal, 1.85:1-es képaránnyal, extra gyanánt pedig kimaradt jeleneteket és bakiparádét kapunk (magyar felirattal).



süti beállítások módosítása