látogató számláló

UIP hírek (2010. február 23.)

Ezen a héten: Hatalmas siker a Viharsziget; Rachel Weisz boldogságdiétán; Russell Crowe nem is modortalan!; Barátnője szépnek tartja Mickey Rourke-ot; Top 10 országos (2010. február 18-21.)

Hatalmas siker a Viharsziget

A vártnál is jobban nyitott a Viharsziget: az első hétvégén több mint 40 millió dollárt hozott Észak-Amerikában. Martin Scorsese rendező és Leonardo DiCaprio immár negyedik alkalommal dolgozott együtt, s eddig ez a film a legsikeresebb közös munkájuk.

A fényes siker nyomán elhallgattak a károgók, akik tavaly októberben rossz előjelnek vélték, hogy a Paramount stúdió négy hónappal eltolta a film bemutatóját. Volt, aki azt gondolta, valami nem stimmel a Viharsziget körül, holott csupán arról volt szó, hogy a stúdió megfelelő figyelmet szeretett volna fordítani erre a filmre is – a tavalyi év végén két másik sikervárományos produkciójukra koncentráltak, ezek voltak az Egek ura és a Komfortos mennyország.

(Shutter Island – hazai bemutató: 2010. március 4.)

Rachel Weisz boldogságdiétán

Valósággal ragyog a majdnem 40 éves Rachel Weisz, ezért lépten-nyomon megkérdezik tőle, milyen divatos csodakúrával tartja magát tökéletes formában. A magyar származású Oscar-díjas színésznő titka nagyon egyszerű: boldog, és ettől olyan üde. – Életemben soha nem diétáztam, viszont eszem piros húst, iszom alkoholt, és nem járok semmilyen edzésre, csak a kisfiam után futkosok a parkban – mondja Rachel. – Boldog vagyok, és talán ez van rám jó hatással. Minden sikerült nekem az életben: szép családom van, folyton új szerepekkel keresnek meg, szeretnek az emberek, s emiatt tele vagyok pozitív energiával.

Rachel Weiszt legközelebb a Komfortos mennyország című filmben láthatjuk, amely Alice Sebold Magyarországon is sikeres bestselleréből készült.

(The Lovely Bones – hazai bemutató. 2010. március 11.)

Russell Crowe nem is modortalan!

Megdöbbentő hírrel szolgál a Robin Hood című történelmi kalandfilm egyik szereplője: Russel Crowe jó fej. – Szörnyű híre van, folyton azt hallani, hogy durva, nyers, modortalan – mondja Matthew Macfadyen, aki korábban a Büszkeség és balítélet című Jane Austen-adaptációban keltett feltűnést. – Nos, ebből semmi nem igaz, Russell tök jó fej, óriási szakmai alázattal dolgozik, és közben nem játssza az eszét. Volt, hogy a fél stábot elvitte sörözni, és közben vicceket mesélt meg ugratott minket. Szóval nem kell mindent elhinni, amit a magazinok összeirkálnak róla.

Macfadyen karakterének egyébként kalandos sors jutott a filmben, mivel menet közben többször is átírták a forgatókönyvet. – Először csúnyán meghaltam, Cate Blanchett leszúrt egy csatában – meséli a színész. – Mondtam, oké, lehet csomagolni. De aztán a rendező, Ridley Scott meggondolta magát, és inkább egy másik szereplő, Mark Strong szúrt le. Aztán megint átírták a forgatókönyvet, és ezek után lenyilaztak egy rajtaütés során. De közben Ridley rájött, hogy tulajdonképpen milyen remekül játszom, és a végén életben hagyott. Számomra ez a film tényleg happy enddel ért véget!

(Robin Hood – hazai bemutató: 2010. május 13.)

Barátnője szépnek tartja Mickey Rourke-ot

Megtalálta a boldogságot Mickey Rourke, mégpedig egy orosz modell, Anasztaszija Makarenko oldalán. Nagy lehet a szerelem, mert a szőke leányzó már be is mutatta szüleinek a viharvert sztárt. – Ana valóságos mennyei ajándék, nem cserélném el húsz Oscar-díjra sem – áradozik Rourke, és barátnője nem rest viszonozni a bókot. – Ő a legszebb ember a világon, és a legjobb társ. A szüleim is imádják!

Közben az angol sajtó azon élcelődik, hogy a BAFTA-díjátadón műsorvezetőként jeleskedő Rourke volt az egyetlen híresség, aki nem fogta vissza magát. A színpadon szokása szerint záporoztak szájából a trágárságok, alig tudta elolvasni a szöveget, a színfalak mögött pedig folyton rá akart gyújtani, a biztonsági emberek nem győzték figyelmeztetni. Az egyik angol lap szerint Mickey úgy nézett ki, mint akit használt műanyag szatyrokból ragasztottak össze, és jól tette, hogy ezt a látványt egy 180 centis szőke bombázóval – Anával – próbálta elviselhetővé tenni.

Micke Rourkey-ot legközelebb igazán testhezálló szerepben, a Vasember 2 főgonoszaként láthatjuk viszont.

(Iron Man 2 – hazai bemutató: 2010. április 29.)

Top 10 országos (2010. február 18-21.)



süti beállítások módosítása