látogató számláló

Potter már nem akar varázsolni

A rajongók egyre türelmetlenebbül várják, hogy megérkezzen. A főszereplő meg boldog, hogy túl van rajta.

A rajongók egyre türelmetlenebbül várják, hogy megérkezzen. A főszereplő meg boldog, hogy túl van rajta. Daniel Radcliffe nemsokára ünnepli 21 éves születésnapját, és élete több mint felét a Harry Potter-filmek határozták meg: a 2001-es első bemutató óta folyamatosan dolgozott, és tűrte a világhírrel járó megpróbáltatásokat. Még az sem lehetetlen, hogy élvezte őket: de már akkor is elege van a varázslóságból.

Így hát, amikor nem sokkal a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész (Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2, hazai bemutató július 14.) bemutatója előtt felreppent a hír, hogy J.K. Rowling megírja a sorozat 8. kötetét, ő azonnal pánikba esett.

– Rögtön küldtem neki egy sms-t – vallotta be az ifjú színész. – Hogy tényleg folytatódik-e a sorozat. És amíg nem felelt, márpedig az néhány órába beletelt, addig komolyan nagyon ideges voltam. Végül felhívott, és azt mondta: úgy tetszett neki a játékom a Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész-ben, hogy jutalmul nem ír 8. részt.

Daniel Radcliffe persze sok jót is tud mondani a Potter-filmekről: a munka varázslatos volt, és közben rendkívüli barátságok születtek.

– Nagy élmény volt az egész, fantasztikus szerencse, hogy velem történt mindez – mondja –, de le akarok számolni a nosztalgiával. Meg akarom mutatni a világnak, hogy igazi, felnőtt színész vagyok.


süti beállítások módosítása