látogató számláló

Mr. Carrey pingvinjei

Jim Carrey nem öregszik. Következő komédiájában a nézők legújabb generációját is meghódítja: a Mr. Popper pingvinjei című vígjátékban hat pingvin a partnere, és közöttük is a tőle megszokott teljes erőbedobással őrültködik.

Jim Carrey nem öregszik. Következő komédiájában a nézők legújabb generációját is meghódítja: a Mr. Popper pingvinjei (Mr. Popper’s Penguins, hazai bemutató: június 23.) című vígjátékban hat pingvin a partnere, és közöttük is a tőle megszokott teljes erőbedobással őrültködik.

– Más forgatások során néha virágot küldök a partnernőimnek – osztotta meg művészete egyik titkát újságírókkal a tréfamester. – Csak hogy ne utáljanak annyira, amikor felvételkor folyton eléjük állok, és minden figyelmet magamra irányítok. Most hallal vetettem be ugyanezt a trükköt, és kiderült, egy csokor nyelvhal van olyan jó, mint az orchidea: a pingvinek bírtak engem.

A színész a filmezés szüneteiben sem állt le a játékkal: a New York-i forgatás idején azzal lepte meg a Gramercy Park Hotel egyik bárjának vendégeit, hogy teljes búvárszerelésben jelent meg közöttük. Szemüvegben, vízmentes ruhában és légzőfelszereléssel telepedett a pulthoz, és mindenkit meghívott egy cápafog koktélra.


süti beállítások módosítása