látogató számláló

Smith in Black

Reszkessetek Ufók! Már forgatják a Men in Black – Sötét zsaruk harmadik részét, melyben a Földünkön átmenetileg állomásozó idegenek két legkitartóbb üldözője, Will Smith és Tommy Lee Jones is visszatér...

Reszkessetek Ufók! Már forgatják a Men in Black – Sötét zsaruk harmadik részét, melyben a Földünkön átmenetileg állomásozó idegenek két legkitartóbb üldözője, Will Smith és Tommy Lee Jones is visszatér: mellettük Josh Brolin, Emma Thompson és Alice Eve is szerepet kapott.

Az alkotók igyekeznek minden részletet titokban tartani, a stúdió biztonságos falain kívül készülő felvételek készítésekor is megpróbálják távol tartani a fotósokat a stábtól, de nehéz eltűnniük a kíváncsi szemek elől – főleg mert Will Smith óriási lakótrailere miatt már messziről egyértelművé teszi, hol dolgoznak éppen.

A sztár a forgatás idejére New York belvárosában, havi 25 ezer dollárért bérelt egy öt hálószobás, hat fürdőszobás lakást, de munka közben is ragaszkodik a kényelemhez. Ezt szolgálja a kétszintes, több mint 100 m² alapterületű vontatmánya, melynek heti 9000 dollár a bérleti díja. Valószínűleg megéri az árát, hiszen a trailerben található nappali része egy bárpult, a mozihelyiség két és fél méter átmérőjű (100 inches) képernyővel van ellátva, a padló márványból, a fürdőszoba gránitból készült, a konyha tökéletesen felszerelt, és a tárgyalóban 30 vendég is kényelmesen letelepedhet – itt kapott irodát Smith asszisztense és az írók stábja is. A jármű egyébként 30 tonna és 16 méter hosszú. Mégsem lehet minden tökéletes: Smith edzőterme már nem fért el a gördülő lakosztályban, azt egy külön trailerben rendezték be a színész számára.

Vannak, akik szerint Will Smith kezd kissé nem evilági lenni – még szép: hiszen a Sötét zsaruk harmadik részén dolgozik!


süti beállítások módosítása