látogató számláló

Boszorkányvadászat

a Nicolas Cage főszereplésével készült, Magyarországon is forgatott produkció DVD változata júniustól kapható. (Való Világ rajongóknak egy kis adalék: VV Olivér is részt vett a forgatáson.)

Amikor több évtizednyi véres háborúzás után végre hazatér a két keresztes lovag, Behmen (Nicolas Cage) és Felson (Ron Perlman), szülőföldjükön gyilkos pusztítást végzett a pestis. Az egyházi vezetőknek meggyőződésük, hogy a járványért egy boszorkánysággal vádolt lány a felelős, ezért arra utasítják a két férfit, hogy a furcsa lányt vigyék egy elhagyatott kolostorba, ahol a szerzetesek egy ősi szertartás segítségével leveszik majd az átkát a vidékről. Az erejüket és bátorságukat próbára tevő, veszedelmes helyzetekben gazdag utazás során felfedezik a lány sötét titkát, és kénytelenek megküzdeni egy rettenetes hatalmú erővel, amely az egész világ sorsát eldöntheti...

A Boszorkányvadászat című filmet 2011. június 29-étől veheted kézbe a Pro Videonak köszönhetően. A kiadványon 2.0-s magyar és DD5.1-es angol hang, valamint magyar felirat lesz, 1.78:1-es képaránnyal.


süti beállítások módosítása