látogató számláló

Motyogj úgy, mint Kristen Stewart!

Megint alázzák szegény Kristen Stewartot: megjelent az interneten egy videó, amelyben egy, a színésznőre meglehetősen hasonlító leányzó rövid tanfolyamot tart arról, hogyan kell úgy – azaz olyan ügyetlenül – interjút adni, mint ő.

Megint alázzák szegény Kristen Stewartot: megjelent az interneten egy videó, amelyben egy, a színésznőre meglehetősen hasonlító leányzó rövid tanfolyamot tart arról, hogyan kell úgy – azaz olyan ügyetlenül – interjút adni, mint ő. A videó sorra veszi Kristen minden modorosságát: hogy soha nem néz a kérdezőre, hanem a padló egy pontját fixírozza, hogy a haját babrálja és szemét forgatja, miközben beharapja alsó ajkát, hogy összevissza motyog, sőt néha kirohan, ha bosszantják a kérdések. A felvétel végén még az is látható, milyen sok élethelyzetben hasznosíthatók a tanultak. A Kristen-féle manírok alkalmazhatók például üzleti prezentáció során, felvételi interjúnál, de akár temetésen mondott búcsúztató beszéd közben is.

Kristent legközelebb Hófehérke szerepében láthatjuk a jól ismert mese kalandfilmes feldolgozásában. A gonosz királynőt az Oscar-díjas Charlize Theron, a derék vadászt Chris Hemsworth (Thor, Star Trek) alakítja.

(Snow White and the Huntsman – hazai bemutató: 2012. június)


süti beállítások módosítása