látogató számláló

Olivia Wilde alieneket akar mészárolni

Vérszemet kapott Olivia Wilde: a Cowboyok és űrlények női főszereplőjeként kijelentette, minél több olyan filmet kellene készíteni, amelyben erős nőalakok küzdenek a földönkívüliek ellen.

Vérszemet kapott Olivia Wilde: a Cowboyok és űrlények női főszereplőjeként kijelentette, minél több olyan filmet kellene készíteni, amelyben erős nőalakok küzdenek a földönkívüliek ellen. – Sigourney Weaver az Alien-filmekkel bebizonyította, hogy nőket is érdemes lángszóróval csatába küldeni az űrlények ellen – magyarázza a színésznő. – Tele van a hócipőm azzal, hogy a legtöbb akciómozi olyan nőalakokat vonultat fel, akik szépek és kedvesek, de legfeljebb segítenek betárazni a férfi hősnek, aki a cselekményt mozgatja. A sci-fi ráadásul az a műfaj, ahol új megoldásokkal lehet kísérletezni, vegyük például megint csak Sigourney-t, aki a végén maga is félig űrlény lesz.

Wilde reméli, hogy a Cowboyok és űrlényeknek lesz folytatása, és hogy abban még fontosabb szerep jut majd karakterének. – A történet vége félig nyitott, és Steven Spielberg producer a forgatás alatt elmesélte egy-két ötletét, úgyhogy szerintem szólni fog még a hatlövetű!

(Cowboys & Aliens – hazai bemutató: 2011. augusztus 25.)


süti beállítások módosítása