látogató számláló

Cameron Diaz rossz tanár

A sikeres moziról már írtunk párszor, most pedig meg is néztem ezt a szabad-szájú vígjátékot.

A sikeres moziról már írtunk párszor, most pedig meg is néztem ezt a szabad-szájú vígjátékot.

Szerintem a Cameron Diaz rajongók megkapták amit akartak. A szőke színésznő hasonló karaktert alakít, mint korábbi filmjeiben, itt viszont nem kedvelhető annyira. Tanárként "dolgozik" miután kidobta a gazdag pasija, és eltökélt célja, hogy összegyűjt annyi pénzt, amennyi elég lesz a mellműtétjére. Azzal ugyanis majd vonzza a pénzes férfiakat.

Lehet az lenne a célja az alkotóknak, miszerint végül lesz-e műtétje Diaznak vagy sem, és eltartatja-e magát valakivel? Valójában szerintem olyan poénokra mentek rá, amelyet egy iskola légköre teremt meg. Van itt egy lecsúszott tornatanár (Jason Segel), az egyszer már idegösszeroppant kolléganő (Lucy Punch), de befut a gazdag, de egyúttal lehangoló stílussal megáldott új tanár (Justin Timberlake) is. Négyük játékát Phyllis Smith színésznő teszi teljessé, aki a bátortalan, idősebb tanárnőt alakítja, de feltűnik Molly Shannon is, kis vendégszerepben.

A szinkron egész jól sikerült, Cameron Diaz magyar hangja a megszokott Für Anikó, Lucy Punch-é Oroszlán Szonja, Justin Timberlake-é pedig Szabó Máté.

Kiknek ajánlanám a filmet?

- Cameron Diaz rajongóknak
- Ha egy kicsivel szókimondóbb vígjátékot néznének 
- Aki szerint egy iskola jó színtere lehet egy filmnek
- Aki szívesen megnézné, hogy Diaz más nő melleit fogdossa

Kiknek nem?

- Justin Timberlake rajongóknak (keveset szerepel, és nem is túl poénos)
- Akik szerint Jennifer Aniston idei filmjei überelhetetlenek
- Aggódó szülőknek


süti beállítások módosítása