látogató számláló

Az erő képei

Az erő krónikája nemcsak egy film. Egy új generáció és egy egészen új szellem is érkezik vele Hollywoodba.

Az erő krónikája (Chronicle, hazai bemutató: március 1.) nemcsak egy film. Egy új generáció és egy egészen új szellem is érkezik vele Hollywoodba. A szuperképességekre szert tevő három átlagos középiskolás egyre veszélyesebbé váló kalandjait bemutató történet önmagában is friss és különleges, de a bemutatót kísérő események is példa nélküliek: tele vannak ötlettel, energiával, fiatalsággal – valamint bárki részt vehet bennük: közösségi alapúak és interaktívak.

A filmet forgalmazó Twentieth Century Fox stúdió vezetői felkértek néhány világhírű művészt, hogy feleljenek Az erő krónikája alapkérdésére: “te mit mernél megtenni?” És a hivatásos alkotók mellett a rajongók is megadhatják a maguk válaszát saját műfajukban, legyen az festés, rajz, fénykép vagy akármi más…

Így most bárki világhírű lehet a saját plakáttervével: aki a chronicle.tumblr@gmail.com címre elküldi terveit, az hamarosan az egész világról látogatott http://whatareyoucapableof.tumblr.com/ honlapon találhatja a művét, ahol Szkopjétől Chicagóig a világ legnevesebb képregény-rajzolói, illusztrátorai, fotósai mutatják meg, hogy szerintük mit tenne néhány kamasz, ha bármire képes. Az alkotók között van Marko Manev, Matt Ferguson, Fernando Reza, Keron Grant és Ed McGowan is. A műfaj legjava. És aki talál magában erőt hozzá, az most melléjük kerülhet.


süti beállítások módosítása