látogató számláló

Agyament árnyék

Tim Burton a régi. Szerencsére. Nyolcadik közös munkáját fejezi be éppen a játékos furcsaságokra mindig kapható Johnny Depp-pel, és most egy másik régi kedves színésznőjét, Michelle Pfeiffer-t is bevonta a munkába.

Tim Burton a régi. Szerencsére. Nyolcadik közös munkáját fejezi be éppen a játékos furcsaságokra mindig kapható Johnny Depp-pel, és most egy másik régi kedves színésznőjét, Michelle Pfeiffer-t is bevonta a munkába. Az Éjsötét árnyék (Dark Shadows, hazai bemutató: május 10.) a diszkókorszak legközepébe vezeti a nézőt, egy kissé dilis családba, melynek hétköznapjait egy ősük felbukkanása zavarja meg: ősapjuk ugyanis egy elátkozott vámpír – természetesen őt játssza Depp –, aki visszatér a sírból, és akár tetszik, akár nem, beköltözik utódaihoz.

Állítólag az Alice csodaországban forgatása közben folyton az Éjsötét árnyék-ról beszélgetett Burton Depp-pel, aki már az első perctől kezdve imádta az ötletet, és a legelképesztőbb tervekkel állt elő. A filmben szereplő család a világ legkevésbé normális társasága: mindenkinek van benne valami furcsasága, de talán a legkülönösebb, és legviccesebb mindközül a 18. századi rokon (Depp).


süti beállítások módosítása