látogató számláló

Az új indiai szépség a Marigold hotelben

A Keleti nyugalom – Marigold hotel forgatására a brit filmszínészek válogatottja jött össze; nincs főszereplő Oscar- vagy Golden Globe-díj, de legalább valamilyen jelölés nélkül.

A Keleti nyugalom – Marigold hotel (The Best Exotic Marigold Hotel, hazai bemutató: május 3.) forgatására a brit filmszínészek válogatottja jött össze; nincs főszereplő Oscar- vagy Golden Globe-díj, de legalább valamilyen jelölés nélkül. Az angol mozis toplistán azonnal csúcsra került vígjátékban Maggie Smith, Judi Dench, Bill Nighy és Tom Wilkinson is szerepel – de ez nem jelenti azt, hogy a film rendezője, a Szerelmes Shakespeare-rel világhírűvé vált John Madden ne lenne nyitott a fiatalságra. Az Indiába új életet kezdő angol nyugdíjasok történetéhez szerződtette a szubkontinens egyik legismertebb fotómodelljét, a filmes pályája elején járó Tena Desae-t is.

A gyönyörű indiai színésznőt mindenki az új Freida Pinto-nak nevezi: nem is csoda. Tena nagyon szép, nagyon tehetséges, és nagyon jól kijön Dev Patel-lel, aki a Gettómilliomos után a Keleti nyugalom-ban is brillírozik: jó szándékú szélhámost alakít, aki az Indiába érkező időseket átveri és megsegíti.

– Nagyon jól éreztem magam a forgatáson – nyilatkozta Tena Desae indiai újságíróknak. – Az angol színészek mind nagyon kedvesek voltak velem, Dev Patel-lel meg nagyon jól lehetett viccelni. A filmben a szerelmét játszom, szóval, a forgatás szüneteiben is folyton ölelgetett. Amikor Jaipurban dolgoztunk, meglátogatta Freida Pinto, de ő akkor sem hagyta abba. Freida is csak nevetett azon, hogy mennyire átéli a pasija a szerepét.


süti beállítások módosítása