látogató számláló

Mindörökké dalolás

Catheine Zeta-Jones-nak már nem kell bizonyítania, hogy jól énekel: a Chicagó-ban nyújtott teljesítményéért Oscar-díjat kapott. Sőt, a színésznő továbbra sem lett hűtlen a dalokhoz: szerepet vállalt a Mindörökké rock-ban

Catheine Zeta-Jones-nak már nem kell bizonyítania, hogy jól énekel: a Chicagó-ban nyújtott teljesítményéért Oscar-díjat kapott. Sőt, a színésznő továbbra sem lett hűtlen a dalokhoz: szerepet vállalt a Mindörökké rock-ban (Rock of Ages, várható hazai bemutató: augusztus): ez a film a nyolcvanas évek legnagyobb rockslágereivel mondja el egy Los Angeles-i rockklubban játszódó történetét.

A film körüli legnagyobb érdeklődést eddig természetesen a hosszú hajú, tetovált felsőtestű, bőrnadrágos Tom Cruise-t ábrázoló fényképek keltették, de Catherine Zeta-Jones sem akar lemaradni: csak ő más utat választott. A múlt héten azt bizonyította be, hogy élőben is kiválóan énekel.

Múlt vasárnap csak rá figyelt egy iskola: a színésznő fellépett egy jótékonysági koncerten, amelyen a New York-i Windward School számára gyűjtöttek – annak az iskolának, ahova két gyereke, a 11 éves Dylan és a 9 éves Carys is jár. Az eseményen többnyire nem hírességek jelentek meg, bár Michael Douglas természetesen jelen volt, és büszkén figyelte a műsorszámot, valamint Sting is tiszteletét tette.

Catherine egyetlen számot énekelt, vastapsot kapott… azután átadta a színpadot fellépő-társainak: az iskola diákjainak. Aki ezt az alkalmat elmulasztotta, az legközelebb a Mindörökké rock-ban hallgathatja meg, hogyan énekel a szép színésznő.


süti beállítások módosítása