látogató számláló

Vissza a sötétbe (+ feliratos filmrészlet)

Will Smith visszatér. A Sötét zsaruk visszatérnek. És együtt mennek vissza… 1969-be. Will Smith négy éve nem vállalt filmszerepet, és most egyik legnagyobb sikerének új részével bizonyítja, hogy milyen sok humor és energia van benne...

Will Smith visszatér. A Sötét zsaruk visszatérnek. És együtt mennek vissza… 1969-be. Will Smith négy éve nem vállalt filmszerepet, és most egyik legnagyobb sikerének új részével bizonyítja, hogy milyen sok humor és energia van benne: a MIB – Sötét zsaruk 3. (Men in Black 3., hazai bemutató: május 24.) főszereplőjeként ugyanis négy évtizedet kell visszaugrania, hogy még kezdő ügynök korában megmentse társa, a pókerarcú K ügynök életét és vele az egész Földet.

Az ifjú Tommy Lee Jones szerepét nem kisebb színészre bízták, mint Josh Brolin-ra, aki a forgatási szünetekben régóta szórakoztatta kollégáit azzal, hogy híres színészeket parodizál.

– Van egy kis műsorszámom, az tény – ismerte be Josh Brolin. – A Coen-testvéreknek adtam párszor elő Tommy Lee Jones- meg Nick Nolte-paródiát, de azért így is meglepett, amikor felhívtak, hogy adjam elő a szokásos poénomat úgy, hogy egy milliárd ember látja majd.

A színész, még mielőtt elvállalta volna a szerepet, szobát vett ki egy mexikói motelben, vitt magával egy régi képmagnót, és végignézte Tommy Lee Jones életművét. És elhatározta, nemet mond a felkérésre, mert nem lenne elég jó. Végül Will Smith győzte meg, hogy mondjon igent, és ennek már mindketten nagyon örülnek.

– A mozinézők szerintem tíz percig nem fognak figyelni a sztorira, amikor Josh színre lép – nyilatkozta Smith. – Mindenki azzal lesz elfoglalva, hogy itt van Tommy Lee Jones fiatalon, és hasonlít kicsit Josh Brolin-ra. Óriási a pasas.


süti beállítások módosítása