látogató számláló

Sötét zsaruk Budapesten

A Sötét zsaruk Magyarországra is megérkeztek! A Men In Black 3. – Sötét zsaruk IMAX 3D díszbemutatóján hatalmas tömeg gyűlt össze, nagyon sokan voltak kíváncsiak a világhírű film harmadik részének premierjére.

A Sötét zsaruk Magyarországra is megérkeztek! A Men In Black 3. – Sötét zsaruk IMAX 3D díszbemutatóján hatalmas tömeg gyűlt össze, nagyon sokan voltak kíváncsiak a világhírű film harmadik részének premierjére. (Fényképekért kattints ide!)

A fekete-fehérbe öltözött meghívottakat stílusosan fekete öltönyt és sötét színű napszemüveget viselő ügynöknek öltözött hosztok fogadták, a koktélos pult mögött szintén a sötét zsaruk egyenruháját viselő pultosok keverték a jobbnál jobb italokat, a vendégek pedig a bejáratnál ajándékba kapott fekete napszemüvegben hangolódhattak rá még jobban az estére és várhatták a mozizás kezdetét.

Az őrült digitális szörnyekkel teli vígjáték első hazai vetítésén a megasztáros Benji és Bozont, azaz B és B ügynök vállalta a műsorvezetői teendőket: természetesen ők is az ügynökök egyenruháját, fekete öltönyt és az elmaradhatatlan napszemüveget viselték. Velük tartott az eseményen Bozont párja, a szintén megasztáros Nagy Adri, valamint Farkas-Jenser Balázs és Talán Attila is, aki az Amerikában élő – rég nem látott - bátyjával érkezett a premierre. Az összes megasztáros nagyon örült, hogy ismét akció közben láthatják a sötét zsarukat.

Eljöttek, és jókedvűen fotózták magukat a premieren életnagyságú kartonpapír-formában megjelenő Will Smith társaságában többek között a Rippel-fivérek, Baronits Gábor, Brasch Bence és párja, Lola, a jó bulikból sosem kimaradó Fluor Tomi és SP, Gallusz Niki, Majka és párja Dundika, a Jóban Rosszban színésznője, Szabó Zsófi, Dukai Regina, testvére VV Gergő és az Összeesküvőkből megismert Norbi, valamint a műsor nyertesei Patkó Csenge és férje Baranyi Péter. Joshi Bharat lányával, Orosz Barbara párjával vett részt az eseményen, az Anti Fitness Club-osok pedig teljes létszámban képviseltették magukat.

Olyan jó hangulatot keltett a Pitbull Sötét zsaruk főcímzenéjére, a Back in Time-ra előadott tánc-show, hogy még Fluor Tomi is kedvet kapott és beállt a lányok közé táncolni.

A vetítés előtt a teremben pedig öt szerencsés nézőt hivatalosan is az Ügynökség tagjává avatott B és B ügynök, a két megasztáros műsorvezető.

– Isteni a Sötét zsaruk 3., annál is sokkal jobb, mint vártam. Adrival is arról beszéltünk, hogy IMAX 3D-ben még ütősebb a film, mint gondoltuk– mondta a vetítés végén Bozont. – Nagyon örültem, hogy ebbe a részbe is belekerült a vicces kutya, az űrlények pedig tök jól festenek a filmben.

A Földre érkező űrlények idegrendészetének dolgozói közül K ügynök (vagyis Tommy Lee Jones) társa J ügynök (Will Smith) ezútta a múltba kénytelen követni egy, a világunk elpusztítására készülő szörnyet. K ügynök fiatal változatát Josh Brolin alakítja, vele együtt lép akcióba J – mától minden hazai moziban 3D-ben és IMAX 3D-ben is.


süti beállítások módosítása