látogató számláló

A pók Tokióban

A japánok mázlisták! Ők jóval előbb láthatják A csodálatos pókember-t, mint bárki más: tegnap az elegáns Roppongi Hills környékét ellepték a rajongók, mert a gálapremier kedvéért a film összes szereplője a szigetországba utazott. A film behálózta Tokiót!

A japánok mázlisták! Ők jóval előbb láthatják A csodálatos pókember-t (12) (The Amazing Spiderman, hazai bemutató: július 12.), mint bárki más: tegnap az elegáns Roppongi Hills környékét ellepték a rajongók, mert a gálapremier kedvéért a film összes szereplője a szigetországba utazott. A film behálózta Tokiót!

A legtöbben természetesen a két főszereplőre, a pókembert játszó Andrew Garfield-re és az új szerelmét, a Gwent alakító Emma Stone-ra voltak kíváncsiak: a rajongók érdeklődését csak feltüzelte az, hogy a színészek nem csak a film kedvéért ölelkeznek annyit – sokáig tagadták, de mára semmi kétség: egy párt alkotnak.

– Már a legelső próbafelvételen nagyon tetszett Emma – vallotta be a 28 éves Garfield. – És a forgatás során rengetege időt töltöttünk együtt. Két felvétel között mindig sokat hülyültünk, és én éreztem, hogy ez mégis más, mint a szokásos játék. Emmánál mindig résen kell lenni, egyelten pillanatot sem lehet ellustálkodni: és ez nagyon jó.

Andrew Garfield ideális pókember – viszonozta a bókokat a színésznő. – A pókember a legemberibb a szuperhősök közül, egyszerű, jó fej srác. Ez benne a klassz. És ezért tudja Andrew olyan jól eljátszani.


süti beállítások módosítása