látogató számláló

Tom Cruise civilben is akcióhős

Saját lökhajtásos gépén szállítatta kórházba Tom Cruise azt a munkást, aki megsérült legújabb filmje forgatásán. A csak David néven ismert brit férfi egy hatalmas kő alá szorult az Oblivion című sci-fi egyik jelentének felvételénél, és eszméletét vesztette.

Saját lökhajtásos gépén szállítatta kórházba Tom Cruise azt a munkást, aki megsérült legújabb filmje forgatásán. A csak David néven ismert brit férfi egy hatalmas kő alá szorult az Oblivion című sci-fi egyik jelentének felvételénél, és eszméletét vesztette. Mivel súlyos gerincsérüléstől lehetett tartani, Tom Cruise nem késlekedett: azonnal utasította pilótáját, hogy repüljön Daviddel abba a városba, ahol az ilyen esetekre specializálódott kórház működik. Davidet azonnal kezelésbe vették, és sikerült állapotát stabilizálni. Cruise később meglátogatta a kórházban. A férfi jelenleg intenzív fizikoterápián vesz részt, és valószínűleg teljesen fel fog épülni sérüléséből.

Az Oblivionban Cruise egy elítélt katonát alakít, akit büntetésből egy bolygóra küldenek, hogy pusztítsa el az ott élő idegen lényeket. Egy váratlan esemény azonban oda vezet, hogy át kell értékelnie küldetését és egész addigi életét.

(Oblivion – hazai bemutató: 2013. április 18.)


süti beállítások módosítása