látogató számláló

Will Ferrell ma 45 éves, új filmje ősszel a mozikban

Will Ferrell amerikai komikus és filmsztár  - akit már most Hollywood vezető komikusai közé sorolnak - ma, július 16-án ünnepli negyvenötödik születésnapját.

Will Ferrell amerikai komikus és filmsztár  - akit már most Hollywood vezető komikusai közé sorolnak - ma, július 16-án ünnepli negyvenötödik születésnapját. A sztár - mint oly sokan az amerikai szórakoztatóiparban - a Saturday Night Live-ban kezdte karrierjét, majd olyan filmekben vállalt főszerepet, mint A híres Ron Burgundy legendája, a Felforgatókönyv, az Ünneprontók ünnepe vagy a Jégi dicsőségünk. Legújabb filmjét, melyet leginkább a Machete és egy Tarantino-film házasságaként aposztrofálnak, és melynek az eredeti címe "Casa de mi Padre" idén az őszi szezonban mutatja be mozikban a PARLUX Entertainment. A filmben a ma születésnapját ünneplő filmcsillag egy kissé bugyuta vadnyugati fickót alakít, aki a dél-amerikai szappanoperák stílusában ment meg házat, hazát és az ő imádott szenyoritáját. A "Casa de mi Padre" (magyar címe még nincs) 2012 hatodik legnagyobb bevételű független filmje lett az Egyesült Államokban, várhatóan itthon is nagy érdeklődés mellett vetítik majd.
Az ünnepelt 2000-ben vette feleségül a Viveca Paulin svéd színésznőt, akivel (és három közös gyermekükkel) hollywoodi sztárhoz képest unalmas házaséletet élnek Kaliforniában.


süti beállítások módosítása