látogató számláló

Az Argo akcióban!

December 2. fontos nap Ben Affleck és az Argo életében: ezen a vasárnapon költötték el az amerikai mozinézők a százmilliomodik dollárt Az Argo-akció című thrillerre: ez az összeg azóta kb. 101 millió dollárra nőtt.

December 2. fontos nap Ben Affleck és az Argo életében: ezen a vasárnapon költötték el az amerikai mozinézők a százmilliomodik dollárt Az Argo-akció (16) (Argo, már a hazai mozikban) című thrillerre: ez az összeg azóta kb. 101 millió dollárra nőtt.

A filmnek Affleck nemcsak rendezője, hanem főszereplője is: a CIA túszmentési szakértőjét játssza. Őt küldik a legnehezebb helyzetek megoldására, és neki kell kihoznia Iránból hat ott bujkáló amerikai diplomatát is. A sokáig államtitokként őrzött, megtörtént eseten alapuló film kivételes darab: októberi amerikai bemutatója óta egyszerre lett a kritikusok és a nézők kedvence. Sok kritikus “Az év filmje” címet adta Ben Affleck rendezésének, mely bemutatója után hét hetet töltött az USA mozis Top10-ben, és abból négy hét a dobogón telt – mindkettő kivételes, ritkán ismétlődő teljesítmény. Így Affleck és társai – köztük John Goodman és Alan Arkin – felkészülten várhatják az Oscar-díjra jelöltek névsorának közzétételét: idén, Az Argo-akció-nak köszönhetően mindannyian szóba kerülhetnek.


süti beállítások módosítása