látogató számláló

Torrente: Santiago Segura interjúk (magyar hanggal)


A Prometheus után

Ridley Scott még távol van a nyugdíjtól. A hetvenöt éves rendező, aki műfajalapító klasszikusok sorával tette a nevét híressé, idén újra megrengeti a mozivilágot: a Prometheus (16) az év talán legjobban várt filmje. De Sir Ridley-nek ez nem elég...


Pókember ruhája

Andrew Garfield készül. Az új pókember-film, A csodálatos pókember (16) piros-kék ruhás főszereplője tudja, a bemutató után megváltozik az élete: világhírű lesz, és rajongók hada követi majd, bárhová is menjen.


A sovány osztag

Idén jelölték Oscar-díjra, és ő az egyik legnépszerűbb fiatal komikus. Jonah Hill mégis azt mondta nemrégiben újságírók előtt, hogy neki úgy tűnik, rajongói csak a testéért szeretik.


Szerencsés csillag

Taylor Schilling valószínűleg a világ egyik legszerencsésebb nője. Pályája elején áll, nemrég szerzett színészi diplomát a New York-i Fordham Egyetemen, és látszólag minden küzdelem, kerülőút vagy várakozás nélkül rögtön a legnagyobbakkal kezdett dolgozni.


Nathalie második élete (La délicatesse) - feliratos előzetes


Bosszúállók (The Avengers) - világpremier élőben


Plágiummal vádolják Mark Wahlberget

Ráhúzzák a vizes lepedőt Mark Wahlbergre: kiadás előtt áll Amerikában egy könyv, amelyben az áll, a sztár egyik régi barátjától lopta a Törtetők című sorozat ötletét, amelynek köszönhetően igazán komoly tényező lett Hollywoodban.


Békegalambokat küldött Észak-Koreába Aladdin admirális tábornok

Teljes mellszélességgel támogatja a küszöbönálló észak-koreai rakétakilövést Wadiya köztársaság államfője, Aladdin admirális tábornok. A sivatagi mintaállam vezetője lelkesedése jeléül békegalambokat küldött a baráti észak-koreai vezetésnek, hogy a rakétakilövés pillanatában ezek röptetésével fejezzék ki a lépés békés szándékát.


Liam Neeson vasalóval sokkolt

Mosodát nyitott Liam Neeson nővére, Elizabeth, és az Oscar-jelölt sztár úgy gondolta: a jó bornak is kell a cégér, vagyis azzal segít a legtöbbet, ha ő maga is beáll vasalni.


Ízlik a magyaroknak az Amerikai pite

Megjött a magyar közönség étvágya húsvét hétvégéjén, hiszen a mai napig 105 ezernél is többen váltottak jegyet az Amerikai pite – A találkozó című vígjátékra, ami a tavaszi moziszezon egyik legjobb nyitása.


A Cápa (Jaws) felújítása

Egy képhiba miatt tönkrement a zakód ujja vagy hiányzik az arcod egy része? Van megoldás!


süti beállítások módosítása