látogató számláló

Transformers 4: több robot, kevesebb robbanás

Újabb részleteket árult el Michael Bay rendező, milyen lesz a következő Transformers. Röviden: más lesz, de mégis hasonló, mint az előző három rész.

Újabb részleteket árult el Michael Bay rendező, milyen lesz a következő Transformers. Röviden: más lesz, de mégis hasonló, mint az előző három rész. "A franchise felfrissítése érdekében az egészet újradizájnoljuk, de tetőtől talpig ám - mondja Bay. - Folytatjuk az előző három rész történetét, de szerényebben kezdünk, teljesen új szereplők mutatkoznak be, és sokkal változatosabbak lesznek a helyszínek. Mindennek persze nyomós oka van."

Számos új robot is bemutatkozik a negyedik részben, hogy izgalmasabbá tegyék a cselekményt, és még egy okból. A legutóbbi Transformers-film 1,1 milliárdos bevételt hozott, ugyanakkor a sorozat kiindulópontjául szolgáló Hasbro-játékok eladása nem nőtt exponenciálisan. Ezen akarnak változtatni, hogy a rajongók újabb kedvenceket vihessenek haza gyűjteményükbe. Bay ismét hangsúlyozta, hogy nem rebootról, vagyis a sorozat újraindításáról van szó, ami egyébként a Star Trek esetében bevált. A Transformers 4 négy évvel a T3 cselekménye után veszi fel az események fonalát, és egy újabb trilógia kezdete, ami az előző három rész szerves folytatása.

(Transformers 4 - hazai bemutató: 2014. június)


süti beállítások módosítása