látogató számláló

Bánhatja, akinek nincs vége!

Hollywood mindig a nagy ötletre vár. És a nyáron ki is pattant egy: az Itt a vége (16) (This is the End, hazai bemutató: október 17.) fő poénja az, hogy valóságosnak tűnik: a benne szereplő sok híresség mind saját magát játssza.

itt_a_vege.jpg

A főszereplők, Jonah Hill, James Franco, Seth Rogen, Emma Watson meg a többi sztár Rihanná-tól Channing Tatum-ig meg a Backstreet Boys-ig saját nevükön tűnnek fel az egyébként őrült és vad komédiában. A film egy James Franco új villájában szervezett buliról szól, ahol sok sztár gyűlik össze – miközben kint megkezdődik a világvége, a város leég, és jön az utolsó ítélet.

A vad ötlet a nyáron hatalmas sikert aratott az Egyesült Államokban, igazi kultuszfilm vált belőle, és majd 100 millió dollár bevételt hozott.

Így aztán bevállalós szereplői mellett legalább olyan híresek lettek azok, akik nemet mondtak a felkérésre: nem látták meg, hogy a baráti marháskodásból nagy siker lehet.

Elizabeth Banks a vicceket találta kissé ízléstelennek, Cameron Diaz elvállalta, hogy részt vesz a világvégében, de mert a filmet az első tervekkel ellentétben nem Los Angelesben forgatták, az utazás már sok volt neki. A hírek szerint Edward Norton igent mondott először, ám végül az időbeosztása nem tette lehetővé a részvételt. Mila Kunis is nemet mondott: az ő helyére ugrott be Emma Watson. Daniel Radcliffe azért szállt ki, mert a filmben túl sokat viccelődnek a Harry Potteren, Morgan Freeman pedig nem magyarázott. Csak azt mondta: „Bocs, nem.” Most már bánhatja…


süti beállítások módosítása