látogató számláló

Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into Darkness) - 2. trailer


Kritika: Óz, a hatalmas

Szép boszik között.


Cinema City 4DX - promó

Ne csak nézd, érezd is! Vesd bele magad tetőtől talpig a mozizás élményébe. Intenzív, minden érzékszervre ható moziélmény először Magyarországon, a Cinema City Westend 4DX termében! A mozizás új dimenziója! Nyitás: 2013. március 14.
Először a Croodék és a Csapda kerül bemutatásra ebben a formában.


A Föld után (After Earth) - 2. trailer


A Föld után (After Earth) - 2. trailer

Hazai bemutató: 2013. június 6.


Gears of War: Judgment - Launch Trailer

A napokban megjelenő Gears of War: Judgment új előzetest kapott.


Sok hűhó semmiért (Much Ado About Nothing) - trailer

A film, amit Joss Whedon a Bosszúállók után 12 nap alatt titokban összedobott, helyszínként a saját házát használva.


The Incredible Burt Wonderstone - 2. trailer


Másnaposok 3. (The Hangover Part III) - trailer

Tegnap kaptunk egy plakátot, ma pedig itt a teaser trailer. Az egyik forgatókönyvíró, Craig Mazin így nyilatkozott a filmről: "A harmadik rész nagy változásokat hoz. Most nem az lesz, hogy felébrednek, és fogalmuk sincs, hol vannak. Todd Phillips rendezővel valami nagyon nagy dobással szerettük volna befejezni a trilógiát. Úgy, hogy az kapcsolatban legyen az első résszel, és meg is magyaráz néhány dolgot a kezdetekről. És legalább olyan meghökkentő lesz, mint az előző két rész volt. Amikor leírtam pár jelenetet, biztos voltam benne, hogy nem merik majd lefilmezni. És ők mindent bevállaltak. Ez lesz a világ legpofátlanabb harmadik része. A legnagyobb harmadik rész, ami valaha moziba került…"
Hazai bemutató: 2013. május 30.


Oldman a majmok bolygóján

Újabb hírek a majmok bolygójáról. A 2011-es A majmok bolygója – Lázadás szerencsére új életre keltette a klasszikus filmet: természetesen már készül is a folytatása.


Clooney Berlinben forgat

George Clooney élete legnagyobb sikereit talán elegáns műkincstolvajként aratta az Ocean’s-filmekben, sok rajongója szerint viszont a Steven Soderbergh rendezte A jó német című második világháborús történetben nyújtotta a legemlékezetesebb alakítást.


Zene: Woodkid - Run Boy Run

 


Pi Budapesten

A négy Oscar-díjat nyert, különleges, látványos film, a Pi élete egyik létrehozója, a legjobb betétdalért járó Oscar-díjra is nevezett Bombay Jayashrit március közepén Magyarországon játszik.


Boyle Transzban

Danny Boyle mindent megkapott az élettől, amire vágyott. Az egyik legsikeresebb angol rendező Oscart nyert a Gettómilliomos-ért, kultuszfigura lett a Trainspotting miatt, és vagy 27 millió ember figyelte a tévében tavaly nyári rendezését: a londoni olimpiai játékok háromórás nyitóműsorát.


Óriások sikere

Az óriások nagyra nőttek. A múlt héten került az amerikai mozikba Bryan Singer új rendezése, Az óriásölő, és akárcsak hatalmas főhősei, mindent elsöpört az útjából...


Vasember 3. (Iron Man 3) - plakát

A legújabb előzetest itt tudod megnézni, annak új jeleneteket tartalmazó nemzetközi változatát pedig itt.


Vasember 3. (Iron Man 3) - nemzetközi trailer

Ej, ezek az ázsiaiak már megint más trailert kaptak. (A tegnap debütált amerikai előzetest ide kattintva tudod megtekinteni, a legújabb plakátot pedig itt.)


Kritika: Ígéret földje

A zöldhasú bűvöletében.


Dől a moné (Gambit) - magyar előzetes


Vasember 3. (Iron Man 3) - 2. trailer

2013. április 25-től a mozikban! Korábbi előzetes magyar szinkronnal itt.


Lerohanják a németeket a Star Trek-rajongók

Németországban a világpremier előtt egy héttel mutatják be a Sötétségben - Star Trek című szuperprodukciót, amely évek óta az egyik legjobban várt film a mozirajongók körében. Közben kiderült, hogy áruló akadt a Star Trek Enterprise űrhajójának legénységében...


Bruce Willis szögre akasztaná a véres trikót

Minden idők egyik legnagyobb akciósztárjaként ismerjük Bruce Willist, pedig jeles színpadi színészként kezdte, híres drámák sorában remekelt. Haja is sokkal több volt akkoriban. Most, 57 évesen, megannyi sokszázmilliós kasszasikerrel a háta mögött azt fontolgatja, hogy visszatér a világot jelentő deszkákra.


Tom Cruise nem kiugrott, hanem eltanácsolt papnövendék volt

Eddig úgy tudtuk, hogy Tom Cruise azért nem lett katolikus pap, mert rá kellett jönnie, nem neki való az ezzel járó önmegtartóztatás. Most azonban kiderült, hogy a későbbi szupersztár nem önszántából távozott az egyházi szemináriumból, hanem megváltak tőle.


Fejreállítja az MTV díjátadót a Tökéletes hang sztárja

A Music Television filmes díjainak átadóján még soha nem vezényelte a show-t egy teltebb idomú sztár, de most megtörik a jég.


Alkonyat: Hajnalhasadás minden mennyiségben

Alkonyat: Hajnalhasadás - II. rész (egy- és kétlemezes) DVD, Blu-ray; Alkonyat: Hajnalhasadás - I. rész (bővített változat); Alkonyat: Hajnalhasadás - I-II. rész.


süti beállítások módosítása