látogató számláló

Pi Budapesten

A négy Oscar-díjat nyert, különleges, látványos film, a Pi élete egyik létrehozója, a legjobb betétdalért járó Oscar-díjra is nevezett Bombay Jayashrit március közepén Magyarországon játszik.

A négy Oscar-díjat nyert, különleges, látványos film, a Pi élete (Life of Pi) egyik létrehozója, a legjobb betétdalért járó Oscar-díjra is nevezett Bombay Jayashrit március közepén Magyarországon játszik. A tradicionális indiai és klasszikus európai formákat övöző zenész karnatikus (dél-indiai) és hindusztáni hagyományokból táplálkozó, egyéni hangzásvilága sok millió mozinéző szívét dobogtatta meg a Pi életé-ben; és egy egészen különleges produkcióval érkezik hazánkba: egy urdu költő megzenésített verseit adja elő – finn zenésztársakkal, akik eddig főleg a barokk zenei produkciókban váltak híressé: így a viola da gamba és a tabla együtt szólal majd meg először Budapesten majd Kecskeméten.

A szerencsés érdeklődök a https://www.facebook.com/MozICom oldalon keresztül jegyeket nyerhetnek a kivételes csemegének ígérkező eseményre: ennél közelebb valószínűleg sosem kerülhetnek majd a Pi élete világához.

Az eseményről bővebben az alábbi linken találtok információkat:

http://www.atriumfilmszinhaz.hu/havi-musor/eventdetail/87/-/hova-lettek-sab-kah-n-indiai-finn-dalciklus


süti beállítások módosítása