látogató számláló

Humor és jellemábrázolás is van az új Transformers-filmben!

Barcelonában már levetítették a Transformers: A kihalás korát, mégpedig a CineEurope nevű filmes seregszemlén, ahol a Paramount stúdió beharangozta az aktuális és várható kasszasikereket. Az egybegyűlt filmes szakemberek szerint az új Transformers-produkció talán több akciót tartalmaz, mint az előző három együttvéve, a jelenlévő Michael Bay rendező pedig újdonságokra is felhívta a figyelmet.

"Igyekeztünk, hogy másfajta legyen a hangvétel, mint eddig - magyarázta Bay. - Van például egy Hound (magyar keresztségben Vadászeb) nevű roppant vicces karakterünk, aki fegyvermániás, és a világ összes ölőszerszáma a birtokában van, a svájci bicskáig bezárólag. Használja is mindet, nem hagyja abba a lövöldözést, amíg az utolsó tölténye is el nem fogy. Aztán nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a robotoknak összetettebb jellemük legyen, így a film egyenértékű szereplőivé váltak, nem csak beszélő gépek. Sokkal nagyobb szerep jut a családnak is: Mark Wahlberg ugyanis a lányáért száll harcba, ami nem annyira elvont motiváció, mint az emberiség megmentése, ami természetesen szintén szerepet játszik az indítékok között."

A CineEurope-on Megan Fox is köszöntötte az egybegyűlteket, igaz, csak videofelvételről. A színésznő a Tini nindzsa teknőcöket ajánlotta a filmes szakemberek figyelmébe, amely a Paramount másik nagy durranása lesz ezen a nyáron. A filmből levetítették azt a jelenetet, amelyben a Fox által játszott riporter először találkozik a páncélos hősökkel.

Közben ne feledjétek, hogy még tart a két Transformers nyereményjátékunk premier előtti IMAX 3D vetítésre szóló belépőkért és ajándéktárgyakért!

(Transformers: Age of Extinction - hazai bemutató: 2014. június 26.)
(Teenage Mutant Ninja Turtles - hazai bemutató: 2014. augusztus 28.)

transformers4_hun_poster2_620_1.jpg


süti beállítások módosítása