látogató számláló

Hírek röviden (2016. május 10.)

Új rovatot indítok, melyben összefoglalom azokat a híreket, melyekről úgy gondolom, hogy érdemes megemlíteni, ám nem szeretnék rájuk külön-külön blogbejegyzést szánni.
A rovat akkor jelentkezik... amikor eszembe jut.

  • Holnap érkezik az Assassin's Creed mozifilm első előzetese.
  • A Jumanji remake főszereplője, Dwayne Johnson biztosította a rajongókat arról, hogy tiszteletben tartják Robin Williams emlékét, hiszen neki és az általa alakított Alan Parrish karakterének mindig helye lesz a Jumanji világában. Johnsonnak már ötlete is van arra, hogyan búcsúzzanak méltón a filmben a legendás komikustól úgy, hogy a családját is büszkévé tegyék.
    (Korábban már írtam a remake főszereplőjéről egy negatív hangvételű posztot, az ide kattintva olvasható el.)
    Tervezett bemutató: 2017. július 28.
  • Még nem történt hivatalos bejelentés a Star Wars VIII. epizódjának zeneszerzőjét illetően, és nem biztos, hogy John Williams lesz a befutó. "Mondtam a producereknek, hogy nem biztos, hogy akarom a következő részt, de azt sem akarom, hogy más csinálja" - nyilatkozta a 84 éves Mester egy koncerten.
    Steven Spielberg legutóbb bemutatott filmjét, a Kémek hídját már nem is vállalta, viszont most újra együtt dolgoznak: A barátságos óriáshoz ő komponálja a zenei aláfestést.
    A Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet komponistája Alexandre Desplat, és azt rebesgetik, véglegesen ő veheti át John Williams helyét. A VIII. rész forgatása nemrég ért a feléhez, így nemsokára (talán a nyár vége felé) várható bejelentés.
  • Az már nem titok egy ideje, hogy a legújabb Wolverine-filmet - amellyel Hugh Jackman valószínűleg szögre akasztja az adamantium karmokat - R besorolásúra tervezik, ami ezennel hivatalosan is megerősítést nyert Simon Kinberg producer által, aki a Collidernek nyilatkozott és Patrick Stewart szerepléséről is kérdezték, de kitérő választ adott.
    "Nem vagyok benne biztos, hogy mit mondhatok el. Én is hallottam a pletykákat Patrick Stewart feltűnéséről. A film a jövőben játszódik, és ahogy azt már többen megírták, R besorolású lesz. Erőszakos, hangulatában pedig olyan, mint egy western. Egy nagyon király, az eddigiektől eltérő film lesz." - mondta Kinberg.
    A forgatás egyébként már elkezdődött, Jackman mellett a szereplőgárdát erősíti Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant és Eriq La Salle is, a rendezői székben pedig ismét James Mangold ül.
    USA premier: 2017. március 3.
  • Michael Giacchino (Star Trek [2009], Jurassic World, A majmok bolygója: Forradalom) lett a Marvel Doctor Strange c. filmjének zeneszerzője.
  • Slender Man a mozikba megy. A híres-hírhedt mémet a Sony egyik leányvállalata, a Screen Gems viszi filmre, a forgatókönyvön David Birke (13 Sins, Elle) dolgozik. Rendező még nincs, de hamarosan lesz...
  • Bemutatták a 2017. márciusában érkező Power Rangers-mozi rangereinek öltözékét, valamint Rita Repulsa külsejét. (Képek alább.)
    Dean Israelite (Az Almanach-projekt) filmjében a főszereplőket Naomi Scott (Kimberly Hart / Rózsaszín Ranger), Becky G. (Trini / Sárga Ranger), Ludi Lin (Zack Taylor / Fekete Ranger), RJ Cyler (Billy Cranston / Kék Ranger), Dacre Montgomery (Jason Lee Scott / Piros Ranger) és Elizabeth Banks (Rita Repulsa) alakítja.


süti beállítások módosítása