látogató számláló

Pár infó a SDCC Marvel Studios paneljéről

Lezajlott a Marvel Studios prezentációja a 2016-os San Diego Comic-Conon, kaptunk új Doctor Strange trailert, új Marvel Studios intrót és néhány egyéb információt, pl. Űrlord apjáról és Marvel Kapitány megformálójáról is...

  • Az Oscar-díjas Brie Larson (Kong: Skull Island, A szoba) lesz Carol Danvers, vagyis Captain Marvel.
  • A galaxis őrzői második része (Guardians of the Galaxy Vol. 2 - tervezett hazai bemutató: 2017. május 4.) néhány hónappal az első rész eseményei után veszi fel a fonalat. Kiderült Kurt Russell karakterének kiléte is: Ego, az élő bolygó. És igen, ő Űrlord (Chris Pratt) apja.
  • Pókember (Tom Holland) főellensége Keselyű (Michael Keaton) lesz a Spider-Man: Homecoming c. filmben. Alább egy concept art is látható, amely a küzdelmüket ábrázolja.
    Logan Marshall-Green pedig egy másik ellenséget játszik majd.

spiderman_homecoming_conceptart_vulture.png

  • Levetítettek egy kedvcsinálót a Thor: Ragnarok c. filmhez, amelyben a nézők láthattak sebesült arcú Thort, Lokit új ruhában, új tróntermet, rajzot a végtelen kövekről, Helát (Cate Blanchett) és gladiátor Hulkot...
  • Bejelentették a Fekete Párduc-film főbb szereplőit is: Michael B. Jordan, mint Erik Killmonger, Lupita Nyong’o, mint Nakia és Danai Gurira, mint Okoye. (Magát a címszereplőt már nem kellett bemutatni, hiszen láthattuk az Amerika Kapitány: Polgárháborúban.)
  • Király új logók is érkeztek a filmekhez.

Doctor Strange - 2. trailer + plakát


süti beállítások módosítása