látogató számláló

James Cameron visszatér a Terminátorhoz

...mert a Terminátor visszatér hozzá.

A legutóbbi Terminátor-film, a Terminator Genisys 89 millió dollárt szedett össze az amerikai moziknál, miközben a gyártási költsége 155 millió dollár volt. Csodálkozik-e valaki, hogy a Skydance Productions nem igazán erőlteti a folytatást? Na ugye!

James Cameron annak idején, egy Piranha 2-vel (és egy Xenogenesis című rövidfilmmel) a háta mögött mindössze 1 dollárért adta el a Terminátor ötletét Gale Anne Hurd producernek - mivel senkinek sem kellett. Cameron feltétele csupán az volt, hogy ő írhassa és rendezhesse meg a filmet, ami készül belőle. Mint azt már tudjuk, nagy siker lett és Cameron vevő volt egy második részre, és a jogokat is vissza akarta vásárolni, ám Mario Kassar és Andy Vajna megelőzte. Ezután ők akarták rávenni egy harmadik filmre, de Cameron nem kért belőle...

Azonban 2019-ben a franchise jogai visszatérnek James Cameronhoz, és a Deadline helyzetjelentése szerint Cameron és a Skydance-es David Ellison tető alá hoznak egy új Terminátor-filmet.
(Ha ezt a hírt olvasva még nem mondtad azt, hogy "miért nem hagyják már békén a Terminátort?", akkor lehet, hogy majd most.) James Cameront viszont annyira lefoglalja, hogy még négy Avatar-folytatást készítsen, hogy csak producerként ér rá foglalkozni a halálosztó robotokkal.

Így aztán ki is szemelte a rendezői teendők ellátására Tim Millert, a Deadpool rendezőjét. A Deadline információ szerint egyébként ez lesz az utolsó Terminátor-film, de ezt ne tessék készpénznek venni.

jamescameron_terminator.png


süti beállítások módosítása