látogató számláló

Ne játssz a tűzzel (Playing with Fire) - magyar előzetes

Amikor egy elit ejtőernyős tűzoltó és csapata kiment három gyereket egy égő házból, meg kell oldaniuk a rájuk bízott gézengúzok szórakoztatását, miközben gondoskodniuk is kell róluk.
Ez a fergeteges családi vígjáték egy erdőtüzekre szakosodott, marcona tűzoltó osztagról szól, akik emberükre akadnak három izgága, csintalan csemete személyében, amikor kimentik őket egy tűzből.

Hazai bemutató: 2020. január 2.


Downton Abbey (2019) - a magyar hangok

Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán...

A filmet a sorozat alkotója, Julian Fellowes írta, és az eredeti szereplőket láthatjuk viszont a mozivásznon is.


Kritika: Jó srácok (Good Boys)

Lightos South Park.

A Jó srácok számomra egy igazán kellemes meglepetés volt, ugyanis a marketingesek bármennyire is Seth Rogennel akarják eladni a filmet, az ő produceri jelenléte egyáltalán nem érződött a végeredményen. Ez számomra azért örömteli, mert bár szerettem a Virsliparty című alkotását, a vége már nagyon átment alpáriba. A Jó srácok viszont minőségi szempontból az elejétől a végéig teljesen kiegyensúlyozott.


Pro Video: 2019. szeptemberi megjelenések

Íme a Pro Video/Cinemix szeptemberi DVD/BD kínálata.


Zombieland - A második lövés (Zombieland: Double Tap) - magyar előzetes + plakát

Hazai bemutató: 2019. október 17.


Volt egyszer egy... Hollywood (Once Upon a Time in Hollywood) - a magyar hangok

1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában.
Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is...  

Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino rendez: 9. filmje hihetetlen sztárszereposztással készül, és ismét különleges, véres és gyilkos humorú.


süti beállítások módosítása