látogató számláló

Richard Jewell balladája (Richard Jewell) - magyar előzetes + plakát

Az 1996-os atlantai olimpia idején Richard Jewell biztonsági őr csőbombákat talált a Centennial parkban. Riasztotta a rendőrséget és megkezdte a terület kiürítését. Jewell-t nemzeti hősként kezdték ünnepelni, de nem sokkal később közellenséggé vált, ugyanis a hatóságok őt gyanúsították a bombák elhelyezésével...

A címszereplőt Paul Walter Hauser alakítja, az ügyvédjét Sam Rockwell, Jewell anyját Kathy Bates játssza, de feltűnik még a filmben Jon Hamm, valamint Olivia Wilde is. A rendezői székben Clint Eastwood foglalt helyet, a producerek között pedig megtalálható Leonardo DiCaprio és Jonah Hill neve is. (Eredetileg ez az ő filmjük volt: Hill alakította volna Jewellt, DiCaprio pedig az ügyvédet.)

Tervezett hazai bemutató: 2020. január 23. richard_jewell_720.png


Bloodshot - magyar előzetes + nemzetközi trailer

Tervezett hazai bemutató: 2020. március 12.


Jumanji: A következő szint (Jumanji: The Next Level) - végső trailer + plakátok

Hazai bemutató: 2019. december 12.


Dzsungeltúra (Jungle Cruise) - magyar előzetes + plakát

A Disneyland azonos nevű attrakcióján alapuló film főbb szereplői között megtalálható Dwayne Johnson, Emily Blunt, Paul Giamatti, Jesse Plemons, Jack Whitehall és Edgar Ramírez. A rendező Jaume Collet-Serra (Az árva, Non-stop, A zátony, Éjszakai hajsza).

Hazai bemutató: 2020. július 23. 

update: A stúdió a koronavírus-járvány miatt 2021. júliusára halasztotta a bemutatót. jungle_cruise_720_2.png


Kritika: Terminator - Sötét végzet (Terminator: Dark Fate)

A Terminátor franchise sötét végzete?

Nagyon elfogult Terminátor rajongónak kell lennie annak, aki a franchise legújabb darabját várta. Ugyan az egész internetet bejárta a hír, hogy a Terminátor: Sötét végzet törli az előző három Terminátor-filmet, én mégis fenntartásokkal kezeltem a dolgot. Persze James Cameron is visszatért és állítólag a forgatókönyvben is változtatásokkal élt, hogy végre egy méltó folytatást kapjanak a rajongók, de már úgy vagyok ezzel, hogy hiszem ha látom.


Terminator: Sötét végzet (Terminator: Dark Fate) - a magyar hangok

Több mint két évtized telt el azóta, hogy Sarah Connor megelőzte az ítélet napját, ezzel megváltoztatva a jövőt és átírva az emberi faj végzetét. Dani Ramos egyszerű életét él Mexikóvárosban öccsével és apjával, amikor egy rendkívül fejlett új Terminátor – a Rev-9-es – érkezik a jövőből, hogy levadássza és megölje őt. Dani túlélése érdekében két harcossal kénytelen szövetségre lépni: Grace-szel, a felturbózott szuperkatonával a jövőből, és a harcedzett Sarah Connorral. Miközben a Rev-9 kíméletlenül pusztít el mindent és mindenkit, ami és aki az útját állja, a három nő egy T-800-as modellhez fordul Sarah múltjából, mert ő lehet az utolsó esélyük.

Kritikánk a filmről itt olvasható.


The Mandalorian - 2. trailer

A karakterplakátok után az új előzetes is megérkezett az első élőszereplős Star Wars-sorozathoz.


Battle at Big Rock - így készültek a vizuális effektusok

Nagyjából másfél hónapja mutatták be a Battle at Big Rock c. Jurassic World-rövidfilmet, amely egy évvel a legutóbbi mozifilm után játszódik. Most az Industrial Light & Magic nyújt némi bepillantást a vizuális effektek készítésébe. battle_at_big_rock_vfx_maxresdefault.png


Az aszfalt királyai (Ford v Ferrari) - a magyar hangok

Az Oscar-díjas Matt Damon és Christian Bale a főszereplői az igaz történet alapján készült filmnek, melyben a látnoki erővel bíró autótervező, Carroll Shelby (Damon) és a vakmerő, brit születésű autóversenyző, Ken Miles (Bale) együtt küzdenek meg a vállalati beavatkozással, a fizika törvényeivel és saját démonjaikkal, hogy megépíthessenek egy forradalmi versenyautót a Ford Motor Companynek, amivel legyőzhetik Enzo Ferrari autóit az 1966-os Le Mans-i 24 órás versenyen.


The Mandalorian - karakterplakátok

A The Mandalorian első előzetese ide kattintva tekinthető meg, a második pedig itt. A sorozat egyes epizódjai a következő napokon debütálnak majd: mandalorian_pic02.png

  • 1. rész: 2019. november 12.
  • 2. rész: 2019. november 15.
  • 3. rész: 2019. november 22.
  • 4. rész: 2019. november 29.
  • 5. rész: 2019. december 6.
  • 6. rész: 2019. december 13.
  • 7. rész: 2019. december 18.
  • 8. rész: 2019. december 27. 


Kémesítve (Spies in Disguise) - 2. magyar előzetes + plakát

Lance Sterling igazi szuperkém, aki nem is különbözhetne jobban a feltaláló Walter Beckett-től. Lance laza, magabiztos és megnyerő. Walter viszont… nem az. Ám amit Walter nélkülöz társasági emberként, jócskán bepótol eszével és találékonyságával: irtó menő kütyüket készít, amiket Lance világmentő akcióin hasznosít. Mikor az események váratlan fordulatot vesznek, Walter és Lance teljesen új módon kénytelen egymásra támaszkodni. S ha ez a furcsa pár nem lesz képes csapatként dolgozni, az egész világot veszély fenyegeti.

A KÉMESÍTVE olyan animációs vígjáték, ami a nemzetközi kémkedés pörgős világában játszódik.

Hazai bemutató: 2019. december 26. spiesindisguise_720_2.png


Előre (Onward) - 2. magyar előzetes

Egy városi fantáziavilágban két tizenéves elf-fivér nem mindennapi küldetésre indul, hogy kiderítsék, maradt-e még némi varázslat a világban.

A Pixar vadonatúj filmje 2020 tavaszán a mozikban!

Hazai bemutató: 2020. március 5. elore_720_3.png


süti beállítások módosítása