látogató számláló

Kritika: Nagypapa hadművelet (The War with Grandpa)

Generációk közötti háború.

Robert De Niro ismételten egy vígjátékban szerepel, ami sok filmrajongó szemét szúrhatja, hiszen ha valaki megnézi a színész életpályáját, akkor láthatja, hogy De Niro legjobban sikerült filmjei pont nem az említett zsánerben születtek. Bevallom, én azért egy-egy vígjátékot szeretek tőle, és a mai napig szívesen nézem őket újra. Mindezt természetesen alacsonyabb elvárásokkal, és azzal a tudattal, hogy ezek a produkciók csak szórakoztatni akarnak, amit – szerintem - teljesítenek is. De mi a helyzet a mostani filmjével, a Nagypapa hadművelettel?


Jövőre érkezik a mozikba a Toxikoma

A vírusjárvány Herendi Gábor legújabb, eredetileg idén októberi bemutatóval beharangozott filmjét is érinti. toxikoma_1000_4.png


B-WEB: 2020. szeptemberi megjelenések

Íme a B-WEB szeptemberi DVD/BD kínálata.


Dűne (Dune) - magyar előzetes

Paul Atreidesre (Timothée Chalamet) olyan sors vár, amelyet senki fel nem foghat: sem más, sem ő.
A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában járunk. A királyságok az Arrakis bolygó feletti uralomért harcolnak, de a naprendszereken átívelő cselszövések, háborúk és politikai manőverek közepette van egy ember, aki talán békét hozhat az univerzumnak.
De ehhez harcolnia kell.
Ellenséges bolygók, fantasztikus tájak, különös lények és emberfölötti teljesítmények története ez. És két évszázados királyi ház, az Atreidesek és a Harkonnenek viszályáé. És egy szerelemé, amelyet egész hadseregek sem tehetnek semmissé.

Valószínűleg ez 2020 legnagyobb szabású, legkülönlegesebb, legjobban várt filmje – amelyet jórészt Magyarországon forgattak. A Szárnyas fejvadász 2049, az Érkezés és a Sicario rendezője elképesztő szereplőgárda segítségével, két részben álmodta vászonraa kultikus sci-fi regényt.

Tervezett hazai bemutató: 2020. december 17. 2021. szeptember 30. 2021. október 14. dune_maxresdefault.png


The Mandalorian - 2. évad - trailer + plakát

Premier: 2020. október 30. mandalorian_s2_maxresdefault.png


A chicagói 7-ek tárgyalása (The Trial of the Chicago 7) - feliratos előzetes + plakát

Az 1968-as, békésnek induló demokrata konvenció a rendőrséggel és a nemzeti gárdával való erőszakos zavargásba fordult. A tiltakozás szervezőit – köztük Abbie Hoffmant, Jerry Rubint, Tom Haydent és Bobby Seale-t – felkelésre való összeesküvéssel vádolták, és az ezt követő tárgyalás a történelem egyik legismertebb esete volt.

Írta és rendezte az Oscar-díjas Aaron Sorkin, szereplők Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt, Frank Langella, Eddie Redmayne, Mark Rylance, Jeremy Strong, Yahya Abdul-Mateen II, Michael Keaton, John Carroll Lynch és Alex Sharp.

Premier: 2020. október 16. chicago_7_1000.png


süti beállítások módosítása