látogató számláló

Gyűjtsd össze a Marvel Filmes Univerzum szereplőit ábrázoló exkluzív figurákat!

Szerezd meg a De Agostini kiadó legújabb gyűjteményét, és élvezd a kézzel festett, 1:16 méretarányú, kiváló minőségű figurákat!

A De Agostini kiadó új, exkluzív kollekciójával tiéd lehet a legendás Marvel-karakterek 1:16 méretarányú figuráinak hivatalos gyűjteménye!
Minden szereplőt digitális képalkotó eljárással modelleztek, kiterjedt fotódokumentáció és nagy felbontású testszkennelés segítségével.
A kifejezetten gyűjtőknek szánt figurák különleges összetételű fémgyantából, gondos kézi festéssel készülnek, ami lehetővé teszi a legapróbb részletek eredetivel azonos reprodukcióját is.
(A valósághű figurák egymáshoz viszonyított méretei megegyeznek a filmekben látott szereplők arányaival.)

Ezen felül minden figurával érkezik egy magazin is, amelyben számos érdekességet találsz a karakter személyiségéről és az őt alakító színészről. Betekintést nyerhetsz abba is, hogy a Marvel Studios miként fogott hozzá a mozifilm megvalósításához: megtalálod bennük a színészek, a forgatókönyvírók, a producerek és a rendezők nyilatkozatait is.

A gyűjteményt ide kattintva rendelheted meg a kiadó weboldaláról, az egyedi MARVELPROMO promóciós kód használatával. 
Az 1. lapszám mindössze 990 forint előfizetésben, amely tartalmaz egy újságot, valamint Vasember 1:16 méretarányú, precízen kidolgozott figuráját.

Az előfizetőkre értékes ajándékok is várnak: 3 filmposzter ikonikus Marvel-filmekből, egy Marvel Movie Collection gyűjtőmappa, egy Marvel logóval díszített fémdoboz a poszterek tárolásához, Mordály figurája, valamint egy, kifejezetten a gyűjteményhez készült, 8 figura kiállítására alkalmas talapzat.
Sőt, ha 2022.03.14-ig megrendeled a sorozatot, egy extra ajándékot, egy egyedi Groot figurát is kapsz az előfizetésed mellé. (Az ajándékot a 7. előfizetői csomaggal együtt kapod meg.)

Az előfizetés további előnye, hogy a 3. lapszámtól kezdve 1000 Ft-tal alacsonyabb áron juthatsz hozzá a kiadvány darabjaihoz, mint az újságárusoknál – mindezt ingyenes házhoz szállítással, és további prémium ajándékokkal prémium előfizetés esetén.

Egy igazi gyűjtő gyűjteménye nem lehet hiányos, így nincs más hátra, kattints ide, használd a MARVELPROMO promóciós kódot, és hamarosan elkezdheted összeállítani a saját Marvel Filmes Univerzumodat!


süti beállítások módosítása